Samsung TV Au7000 58

Samsung TV Au7000 58

A101 aracılığıyla Samsung AU7000 58 inch TV aldım. Beş ay sonra LED'leri sönmeye başladı. Samsung servisi TV'yi aldı ancak arızayı tam olarak gidermedi. Tekrar aradım, geldiler ve arızanın yayından kaynaklandığını söylediler ancak onarmadılar. TV'nin değişimini talep ettim fakat kabul etmediler. Bundan sonra A101'den elektronik ürün almayacağım. Şu anda ekranın sağ tarafında kararma mevcut, durumdan mağdur oldum. Tüketici Hakları'na başvurmayı düşünüyorum.

19 Ocak 2024 12:26 (Şikayetten 38 dakika sonra)

Mahmut
Mahmut
7 Şubat 2024 01:34

Sorunu çözmediler, dalga geçer gibi davrandılar, ürünün değişimini istedim umursamadılar, ben televizyonun parasını peşin verdim, onlar bana fabrika hatalı televizyon, verdiler, her şey TV'yi satana kadar, Samsung TV'mi bir daha asla almam, tavsiye kesinlikle etmem, Tüketici Mahkemesi'ne başvurdum, sonucu bekliyorum.

Samsung Tu7000 Kronik Arıza

Tamer
2 Haziran 2024 23:571.771

"Bozulan televizyonumun tamiri ücretsiz olarak yapıldı. Geri dönüşler gayet hızlıydı. Teşekkürler"

1 Yorum

Samsung 58TU7000 TV Kronik Panel Arızası

İsmail
8 Eylül 2024 11:122.187

Samsung 58TU7000 LED TV yi evimdeki diğer TV ler gibi sağlam çıkacağını düşünerek ve Samsung markasına güvenerek Ağustos...

Samsung 58 "TV Garanti Biter Bitmez Arıza Verdi

Ahmet

"Gerçekten Samsung müşteri memnuniyeti ne değer veren bir firma teknik servise Samsung firmasına çok teşekkür ederim"

Samsung 58tu7000 Televizyon Arıza

Yusuf

Samsung 58tu7000 televizyonum garantisi bittikten 2 ay sonra LED arızası verdi. Sorunun fabrikasyon olduğunu araştırarak...

Tümünü Gör
Samsung UE50NU7400U Model TV Ekran Kayması Sorunu

SamsungUE50NU7400U Model TV Ekran Kayması Sorunu

Seda
Samsung TV SIkıntısı!

Samsung TVSIkıntısı!

Erkan
Samsung TV Kumandası Arızası.

Samsung TVKumandası Arızası.

Mesut