Fırat sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Televizyonlar Pişmanlıktır. Muhatap Bulamıyoruz

Samsung Televizyonlar Pişmanlıktır. Muhatap Bulamıyoruz
10 Temmuz 2024 04:20

2020 yılında 82 inç Samsung TV aldım. Birkaç gün sonra Samsung yetkili servisi gelip kurulum yaptı. Kurulum bittikten sonra TV elektrik gelip gitmelerinden zarar görmesin diye akım korumalı priz sattı. Geçen ay TV birden görüntü kesti. Servis geldi. Elektrik gelip gitmesinden panelin yandığını ve 45.000 masrafı olduğunu söyledi. Değiştirilmesini istedik fakat 1 hafta sonra 10 yıl yedek parça bulundurması zorunlu olduğu halde parçanın olmadığını bunun yerine müşteri memnuniyeti adına arızalı TV yi alıp yerine yenisini vereceklerini söylediler. Yeni verecekleri TV nin özelliklerine baktığımda benim TV den görüntü kalitesi olarak daha kötü bir cihaz olduğunu ve benim TV nin ikinci el fiyatının yarısına olduğunu Samsung a belirttim. Elimizden bir şey gelmez 45.000 TL vereceksiniz arızalı TV yi alacağız. Sizden sonra daha kötü bir TV vereceğiz size ve sizde memnun olacaksınız. Der gibi dalga geçiyorlar ve buna da müşteri memnuniyeti diyorlar. Evimde 14 yıldır kullandığım LG marka TV var ve şimdiye kadar bir kez bile servis yüzü görmedi. 4 yılda dünya kadar para verdiğimiz TV'ler bozuluyor ve karşımızda hiç kimse yok. Koskoca Samsung tüketici haklarından tüketici mahkemelerinden habersiz sanıyorum. Hem akım korumalı priz satacaksınız bunu kullanırsanız TV nize bir şey olmaz diye hem bir şey olduğunda arızayı gidermeyeceksiniz hem üstüne bir dünya para isteyeceksiniz ne güzel dünya.

10 Temmuz 2024 10:23 (Şikayetten 6 saat sonra)

08 Ağustos 2024 03:29

1 ay geçti şikayetimin üzerinden ve ne arayan soran var ne muhatap var. Yazıklar olsun Samsung sana

Samsung TV'de 2,5 Yılda Panel Arızası ve Yüksek Tamir Ücreti Hayal Kırıklığı Yarattı

Ferdi
07 Temmuz 2025 17:02
samsung-tvde-25-yilda-panel-arizasi-ve-yuksek-tamir-ucreti-hayal-kirikligi-yaratti-2.jpg
Şamil sonuçtan hiç memnun değil

Şamil
27 Şubat 2025 23:26

22 Kasım 2024 16:07
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem
27 Eylül 2024 14:53
Meltem sonuçtan çok memnun

Samsung Samsun TV Ekran Panel Arızası

Meltem
20 Eylül 2023 12:16
"Müşteri hizmetlerinden cihan bey şikayetim üzerine konu ile çok ilgilendi ve konuyu çözüme ulaştırdı kendilerine ve Samsung markasına çok teşekkür ederim bizi mağdur etmedikleri için ❤️‍🔥"
Samsung Samsun TV Ekran Panel Arızası
Samsung Kategorileri