Serkan
18 Haziran 2024 13:27

Samsung 43 inch TV satın aldım. Duvar askı aparatı ile birlikte. Kurulumun ücretsiz olduğunu iletip askı aparatını 1200 TL'ye sattılar. Buraya kadar her şey normal. Sonrasında Samsung servisi 2 gün içinde gelip TV'yi askı aparatıyla birlikte duvara sabitledi. Buraya kadar da değişik bir durum yok. Sonra 600 TL ücret ödemem gerektiğini söylediler. Sebebini sorunca askı aparatınız sabit model değil, hareketli model dediler. Askı aparatının sabit veya hareketli oluşu sizin işinizi nasıl etkiliyor? İki aparatı da 6 vida ile duvara sabitleyip TV'yi takmıyor musunuz dediğimde, evet öyle ama usul böyle dediler ve 600 TL'yi aldılar. Ben tam Samsung'u arayıp buna itiraz edecekken Samsung'dan bana bir mesaj geldi ve mesajda kurulumun servisin ücretsiz bir şekilde gerçekleştiği yazıyordu. Burada bir olumsuzluk var. Bunun izahını istiyorum. Samsung'dan.

19 Haziran 2024 19:58 (Şikayetten 1 gün sonra)

Mosi sonuçtan memnun değil

Samsung Yetkili Servis Montaj Hatası Ve Ek Ücret Talebiyle Mağduriyet

10 Haziran 2025 16:20

Samsung Televizyonuyla İlgili Sorunlar

Nurullah
30 Ekim 2023 03:15
Samsung Televizyonuyla İlgili Sorunlar
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Samsung TV Servisinde Bilgi Eksikliği Ve Ek Ücret Talebi

28 Şubat 2025 16:26
Samsung TV Servisinde Bilgi Eksikliği Ve Ek Ücret Talebi
Veysel sonuçtan hiç memnun değil

Veysel
03 Nisan 2024 11:49