Serhat sonuçtan hiç memnun değil

25 Mayıs 2024 17:07

Samsung RT46K6000WW marka ve model buzdolabı satın aldım ve yaklaşık olarak 4-5 yıldır kullanıyorum. Resimden anlaşılacağı üzere 10 yıl kompresör garantisi mevcuttur. Buzdolabı son 1 yıldır gürültülü çalışıyordu ve 1 hafta kadar önce arızalanarak soğutma yapmamaya başladı. Motor aşırı ısınıyordu. Samsung müşteri hizmetlerini arayarak servis talebinde bulundum. Servis personeli kontrol işlemi yaptıktan sonra gene resimde görülen gazın dolaştığı parçanın gaz kaçağı olduğunu değişim ve gaz basımı için 7500 TL ücret talep etti. Bende parça çok mu pahalı neden bu kadar çok ücret ediyorsunuz dediğimde parça çok pahalı değil ancak işçilik ücreti fazla dedi. Bende kabul etmediğimi beyan ettim. Servis çalışanı eğer bu arızayı dışarıda başka serviste yaptırırsak motor garantisinin sona ereceğini söyledi. Müşteri hizmetlerini aradım ve olayı yazdığım şekilde anlattım. Samsung'un verdiği 10 yıl motor garantisi art niyetli bir şekilde bu şekilde servis tarafından bu şekilde kullanılmaktadır. Müşteri hizmetleri bir süre sonra arayarak arızayı 4900 TL'ye indirimli olarak yapabileceklerini söylediler. Bir daha asla Samsung marka beyaz eşya almayı düşünmüyorum. Bu konuda bir denetim mekanizması kurulması lazım. 1 hafta dolapsız kaldım ve ikinci el bir dolap temin ettim mağdur edildim.

25 Mayıs 2024 17:46 (Şikayetten 38 dakika sonra)

29 Mayıs 2024 08:25

Dönüş ollmadı müşterinize ve markanıza verdiğiniz değeri yaşayarak öğrendik öğrettiniz bir daha asla Samsung ürün almam

Samsung Buzdolabı Tamiri Mümkün Olmamasından Dolayı Fahiş Fiyat Talebi

Kadir
21 Haziran 2024 16:57
Samsung Buzdolabı Tamiri Mümkün Olmamasından Dolayı Fahiş Fiyat Talebi
Nagihan sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Buzdolabı Arızasında Servis Ücreti Ve Mağduriyet

26 Eylül 2024 00:32
Kerem sonuçtan çok memnun

Kerem
06 Haziran 2024 21:27
"Şikavetvara teşekkür ediyorum sizin sayenizde çözüldü"

Oğuz
24 Ağustos 2023 12:09