Ahmadzadeh sonuçtan çok memnun

Samsung QLED Açılıp Kapanması

Ahmadzadeh
31 Mart 2024 14:31
Ahmadzadeh'in Teşekkür Mesajı
“Samsung Türkiye'ye teşekkür ederim, sorun ücretsiz bir şekilde giderildi, iyi çalışmalar dilerim.”

19.05.2021 tarihinde alınan Samsung marka QLED TV, ne tesadüf ki buradaki her arkadaş gibi garantinin bitiminden biraz sonra ekran kararmaya ve kendi kendine kapanıp açılmaya başladı. Hiçbir şekilde müdahale edemiyorum.

Gereğinin yapılmasını talep ediyorum, hiçbir sorun yokken bir anda ortaya çıkan bu problemden ben sorumlu değilim. Samsung destek hattını aradım, ücretli bir şekilde müdahale edeceklerini söylediler. Demek istediğim, daha iki sene önce aldığım TV kullanılamaz hale geldi, mağdurum ve Samsung'dan bu sorunun çözülmesini talep ediyorum.

01 Nisan 2024 09:06 (Şikayetten 18 saat sonra)

Ahmadzadeh

09 Eylül 2024 21:07
Göknil sonuçtan çok memnun

Göknil
12 Ağustos 2024 17:31
"Müşteri hizmetleri bizimle iletişime geçerek televizyonumuzun arızasını giderdi. Bu süreçte her gün bizi arayarak süreç hakkında bilgilendirme yaptılar. Bu arızanın gerçekleştiği ilk süreçte pişman olacağımızı düşünmüştük ama Samsung ne kadar iyi bir marka olduğunu bize gösterdi. Müşteri hizmetlerine mağduriyetimizi bu kadar kısa bir sürede giderdiği için teşekkür ediyoruz."

Adnan
22 Temmuz 2023 08:43
Deniz sonuçtan çok memnun

Deniz
12 Haziran 2024 20:43
"Süreci başından sonuna kadar sürekli takip ederek bilgilendiren çözümlenmesini sağlayan başta Müşteri hizmetleri yetkilisi Uğurcan bey olmak üzere tüm Samsung çalışanlarına Teşekkür ederim, büyük marka böyle olunuyor."
Samsung QLED TV Pişmanlığı
Samsung Kategorileri