Samsung Pişmanlıktır Ve Paranızın Çöp Olmasıdır

Ayşe
16 Aralık 2023 20:22

Ben Hepsiburada sitesinden 25 Ağustos 2020'de iki adet Samsung beyaz eşya satın aldım ama keşke almasaydım. Bir adet buzdolabı satın aldım fakat evde sanki buzdolabı değil de helikopter çalışıyor. Helikopter sesine benzer sesler çıkarıyor. Çamaşır makinesinde ise bütün deterjanları denememe rağmen lekeleri hiç çıkarmıyor. Biraz araştırma yaptım ve bu araştırmalarım sonucunda Samsung etiketi taşıyan ürünlerin üretiminin Vestel tarafından yapıldığını öğrendim. Daha uygun fiyata Vestel alabilirdim. Anladım ki Samsung beyaz eşya satın almak pişmanlık demek. Samsung ürünlerinin felaket olduğunu ve paranızın boşa gitmesine neden olacağını düşünüyorum.

18 Aralık 2023 09:16 (Şikayetten 1 gün sonra)

Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
16 Eylül 2024 21:00
Dilara sonuçtan hiç memnun değil

Samsung'dan Aldığım Tüm Beyaz Eşyalar Arızalı Çıktı, Servis Sorunları Ve Mağduriyet

Dilara
08 Mayıs 2025 17:59
Cabir sonuçtan hiç memnun değil

Cabir
29 Nisan 2024 20:52