Samsung Müşteri Destek Hizmetleri

14 Mart 2024 13:13

Samsung Waterwall teknolojisine sahip bir bulaşık makinesi satın aldım. Sürekli hata veriyor. Yılda en az iki kez servise göndermek zorunda kalıyorum. Bir defasında, iki yıllık garantisi dolmadığı için cihaz yenisiyle değiştirildi. İki yıllık garanti süresi dolduktan sonra her servis için ücret ödemek zorunda kaldım. 20 Şubat 2024 tarihinde bulaşık makinesinin kurutma yapmadığı şikayetiyle 444 77 11 numaralı Samsung destek hattını arayarak randevu aldım. Bursa'daki yetkili Samsung servisi ABC Samsung'dan bir teknik ekip geldi ve bulaşık makinesinin atölyeye götürülmesi gerektiğini belirterek 600 TL servis ücreti talep etti. Birkaç gün sonra başka bir ekip makineyi alıp atölyeye götürdü. Bir hafta sonra ürünün üç gün test edildikten sonra sorunun olmadığı ve geri teslim edileceği bilgisi verildi. Ancak bulaşık makinesi geldiğinde aynı sorunun devam ettiğini fark ettik. Tekrar ABC Samsung teknik servisini aradık. Teknik servis, 600 TL karşılığında tekrar gelip bakacaklarını söyledi. Samsung müşteri destek hattını arayarak durumu izah ettiğimizde bize geri dönüş yapacaklarını belirttiler. Bunun üzerine bir hafta boyunca neredeyse her gün arandık ve her seferinde durumu tekrar tekrar anlattık. Sonunda bir yetkili arayarak sorunun bizde olmadığını, test edildiğini ve bir sorun bulunmadığını, sorunun yeni oluşmuş olabileceğini söyledi ve telefonu kapattı. Sorunun kurutma yapmaması olduğunu ve test sırasında sorun giderilmediğini nasıl anlamadılar anlamıyorum. Ekranda herhangi bir hata kodu görünmeyince ürünün sorunsuz olduğuna karar verilmiş. Ancak makine halen kurutmuyor ve düzgün yıkamıyor. Artık işlevini yerine getirmeyen bir bulaşık makinesine sahibiz ve tüm bulaşıkları elde yıkamak zorunda kalıyoruz.

14 Mart 2024 13:25 (Şikayetten 12 dakika sonra)

Tekin sonuçtan hiç memnun değil

Tekin
21 Ağustos 2024 00:52
Samsung Yedek Parçası Olmayan Bulaşık Makine Modelleri Satış Yapmakta
Sezer sonuçtan hiç memnun değil

Sezer
09 Kasım 2023 20:44
Batu sonucu yetersiz buldu

04 Ekim 2023 13:55
Efe sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Cihazı Sağlam Aldı Bozuk Gönderdi Faturamıda Vermiyor

10 Şubat 2024 18:24