Ömer sonuçtan hiç memnun değil

12 Mart 2024 17:30

Samsung markasına güvenerek 82 ekran 32 inç ebadında Vatan mağazasından TV satın aldım. Mağaza çalışanları TV nın 80 ekran olduğunu evde kendimizin kurabileceğini söylediler. Bu garanti kapsamında imiş. Eve geldiğimde kurulumu yapmak için TV yi kutusundan çıkardım sağ alt köşesinde yaklaşık 15cm civarında ekran çerçevesi ile ekran paneli arasında açıklık olduğunu fark ettim hemen Vatan mağazasına TV yi götürdüm. Servisin gelip rapor tutması gerektiğini söylediler. Servis geldi ve gitti. Ertesi gün bir daha geldiler ve tuttukları rapor şu oldu: ekran çerçevesi ile ekran paneli arasındaki açıklık 1.97 cm ye kadar normalmiş ama 2.5 cm olursa değişim olurmuş benim TV min açıklığı 1.97 cm imiş onlara göre normal bana göre tüketiciye göre anormalmiş. Şimdi yeni aldığım Samsung markalı ürünü daha kutusundan bile açamadan böylece kullanacakmışım. Değişim talebimi reddettiler. Yazık koskoca Samsung marka 80 ekranlık TV için rezil etti. Kendini gerçekten.

13 Mart 2024 13:28

Vatan mağazasından 04.03.2024 tarihinde Samsung marka UE32T5300ADXTK model TV satın aldım. Vatan mağazasındaki yetkililer TV'nin çalışıp çalışmadığını kontrol etmek amacıyla TV'nin kutusunu açıp kontrol ettiler. Bunun küçük bir TV olduğunu kurulumunun basit olduğunu ve siz de kursanız dahi garanti kapsamında olduğunu söylediler. TV'yi kurmak için evime geldim. Ekranın 15 cm uzunluğunda olan sağ alt çerçevesi ile ekran paneli arasında açıklık olduğunu fark ettim. Hemen ertesi gün satıcı firma olan Vatana gittim. TV'yi gösterdim. Değişim hakkımı kullanmak istediğimi söyledim. Bana: bu ürün artık bizden çıktı evet haklısınız bu ayıplı bir ürün Samsung servisini arayın gelsinler onlar değişim olması gerektiğine dair rapor tutsunlar sonra ürün değişiminiz olur dediler. Aynı gün Samsung müşteri hizmetlerini arayarak durumu anlattım. 06.03.2024 tarihinde evime geldiler. TV'yi incelediler. Olanları anlattım bu ürünün sol alt tarafında ekran paneli ile ekran çerçevesi arasında açıklık yok ama sağ alt tarafında açıklık var bu ürün hatalı değişim olması gerekir dedim. Hiçbir şey söylemeden gittiler. Ertesi gün yine geldiler. Yeniden TV'yi incelediler. Daha sonra 12.03.2024 tarihinde ekte de sunduğum raporu gönderdiler. Neymiş efendim benim şikayetim ekran çerçevesinin eğik olduğu yönündeymiş ve onların teknik personeli cihazı incelemiş üründe herhangi bir hata yokmuş. Benim şikayetim ekran çerçevesi ile ekran paneli arasında açıklık olmasıdır. Servis yetkilisi ve müşteri hizmetleri ile sağladığım görüşmelerde bana şunu söylediler: onlara göre 2.5 cm e kadar olan açıklıklar normal kabul ediliyormuş ama benim çerçeve ile ekran paneli arasındaki açıklık 1.97 cm miş. Bunun için üründe hata yokmuş. Yeni aldığım bir ürünü neden böyle kullanayım? Hadi ileride o açıklıktan dolayı TV bozulursa bunu kim garanti edecek bana? TV'ye her baktığımda psikolojik olarak kusur olan tarafı görecem ve moralim bozulacak. İşin komik tarafı onlara göre açıklığın olmasını kabul ediyorlar ama üründe kusur yokmuş 1.97 cm lik açıklık normalmiş. O zaman neden ekranın sol tarafı açık değil de sadece sağ tarafı açık? Yazık değil mi benim parama? Samsung markasına güvenerek bu ürünü aldım neler geldi başıma? Çok mağdur oldum. Ayıplı ve hatalı olan bu ürünün ivedi bir şekilde değişmesi gerekir. TV ile ilgili görseller ve servis raporu ektedir. Koskoca Samsung markası 80 ekran TV sini değiştiremedi be. Yazık markanın saygınlığına yazık gerçekten.

13 Mart 2024 13:17

Ek
12 Mart 2024 17:33 (Şikayetten 3 dakika sonra)

15 Mart 2024 23:04

Şikayet hattınız benimle irtibata geçmedi ve sorunum çözümlenemedi. Otomatik olarak kopyala yapıştır yöntemiyle cevap vermeyiniz lütfen. Sorunumu çözebilirseniz sevinirim. Sıfır aldığım ürününüz ayıplı mal çıktı ve siz bunu görmezden geldiniz. Koskoca Samsung markaya güvendim çok yazık gerçekten.

03 Eylül 2024 21:37
Kamil sonuçtan çok memnun

Kamil
30 Mayıs 2024 21:14
Samsung'da Stok Mu Kalmadı?
Eyüp sonuçtan çok memnun

Eyüp
09 Ekim 2023 15:30
Ali sonuçtan hiç memnun değil

14 Şubat 2025 10:44

28 Ekim 2024 19:41