Damla sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Kurutmalı Çamaşır Makinesi Tüylenme Sorunu

24 Mart 2023 01:55

Eylül ayında Samsung marka kurutmalı çamaşır makinesi aldım. Aldığım günden beri makine bütün kıyafetlerimi mahvetti. Kıyafetlerimde tüylenme ve toz yapıyor. Bütün evim eşyalarım tüy içerisinde kaldı çamaşırlardan çıkan tozlar yüzünden. Çamaşırı yıkıyorum Tozlu tüylü çıkıyor ve kıyafetlerimi yıpratıyor, eskitiyor. Yeni aldığım kıyafetleri yıkamaya korkar oldum artık çünkü eski gibi görünüyor yıkadıktan sonra bıktım usandım. Hele siyahlarım felaket hepsini elden çıkarmak zorunda kaldım giyilemeyecek durumdalar tüyden. 2 kez servis geldi bir sıkıntı olmadığını söyledi deterjanı değiştirdim, programı değiştirdim, ısıyı değiştirdim hiçbir şekilde düzelmedi kesinlikle ürünün iadesini ya da değişimini talep ediyorum.

24 Mart 2023 01:44

Eylül ayında Samsung marka kurutmalı çamaşır makinesi aldım. Aldığım günden beri çamaşırlarım toz ve tüy içerisinde kalıyor bıktım usandım. Her yolu denedim hiçbir çözüme ulaşamadım. 2 kez servis geldi ama makinede bir sıkıntı olmadığını söyledi. Ama ben her çamaşır yıkadığımda kıyafetlerimden toz çıkmasından usandım. Çoğu kıyafetim eskidi yıprandı. Yeni aldığım kıyafetleri makineye atmaya korkar oldum mahvediyor çünkü. Hele siyahları hiçbir şekilde kullanmıyorum üstü toz ve tüy dolu oluyor. Evim bu çamaşırlar yüzünden toz içerisinde. Kesinlikle iade ya da değişim talep ediyorum. Servis istemiyorum bana ya iade edin paramı ya da değişim yapın

24 Mart 2023 10:29 (Şikayetten 8 saat sonra)

28 Mart 2023 15:50

Henüz hiç kimse iletişime geçmedi

29 Mart 2023 21:37
Samsung Kurutmalı Çamaşır Makinesi Tüylenme Sorunu

Bugün yıkadığım takımım da mahvoldu

Vildan

Çözüm bulabildiniz mi? Aynı makine aynı sorun bende de var.

Vildan

Farklı marka çamaşır makinesinde tüylenme devam etti mi peki? Bozulan giysiler dışında yıkananlar tertemiz çıkmıştır umarım. Çözüm olacaksa ben de değiştireceğim.

Damla

Makinemin kazanı değişti ama aynı sorun devam etti, başka bir marka çamaşır makinesi almak zorunda kaldım. Samsung makinem de elimde duruyor hala ne yazık ki

Nisa sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Çamaşır Makinesinin Körük Lastiği Kısa Sürede Parçalandı Garanti Dışı Kaldı

24 Ağustos 14:19

Yüksek Ücret Ödedim, Çamaşır Makinemdeki Arıza Hala Giderilmedi