M. B. sonuçtan çok memnun

Samsung Klima Kumandasının Ekranı Kısa Sürede Bozuldu.

Samsung Klima Kumandasının Ekranı Kısa Sürede Bozuldu.
30 Ağustos 2024 10:09
M. B.'nin Teşekkür Mesajı
“444 7 711 numaralı hattan irtibata geçtiler çok ilgilendiler ve sıfır klima kumandası verdiler. Çok teşekkür ediyorum.”

Evime Samsung klima taktırdım. Kış ayına denk geldiği için çok kullanmadım. Bu yaz ayının başlarında kullanmaya başladım. 2 3 hafta içerisinde klima kumandasının ekranı gitti. Akşam klimayı açarken ekran vardı. Sabah kalktığımda kumandanın ekranı çalışmıyordu. Kesinlikle yere düşmedi. Su ile teması olmadı. Servise götürdüm. Aksesuar ürünün garantisi yok denildi. Üstelik ekranın tamir edilemez olduğunu söyledi. Yeni kumanda almam gerekiyormuş. 515 TL fiyatı var dedi. Samsung sağlam kumanda yapmıyorsa suç benim mi. Başka marka klimada kullanıyorum 10 sene oldu. Hiçbir problemle karşılaşmadık. Samsung bu şekilde klima bozacak bende her seferinde yenisini mi alacağım. Bozulan klima kumandam tamir edilemiyorsa yenisini vermek zorunda.

30 Ağustos 2024 10:23 (Şikayetten 13 dakika sonra)

06 Eylül 2024 01:46

Nuray sonuçtan hiç memnun değil

Nuray
24 Kasım 2024 15:58
Samsung Klima Yangın Tehlikesi Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı
Doğan sonuçtan hiç memnun değil

Doğan
25 Ocak 2024 15:41
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Cihan
11 Temmuz 2023 19:08