Samsung Kazandan Şiddetli Ses

Hasan
03 Mart 2024 00:33

Bundan önce de iki defa servis çağırdım, 'kazan değişti' dendi ama hala aynı sorunla karşı karşıyayım. Makineyi çalıştırmaya korkuyorum; yerinden yürüyor ve kazan çok sesli bir şekilde çalışıyor. Resmen kapağa değiyor, aldığıma çok pişman oldum. Samsung iyi bir marka diye almıştık, gerçekten perişanım, sürekli aynı sorunu yaşıyorum. Bu makinelerin hassas olduğu söyleniyor. Tek programda çalıştırmama rağmen yine aynı sorunla karşılaşıyorum, bir çözüm bulunmasını artık istiyorum.

04 Mart 2024 09:32 (Şikayetten 1 gün sonra)

Yavuz
Yavuz

Samsung çamaşır makineleri Türk inşaat sektörünün yaptığı ev standartlarına uygun değilmiş. Bunu bugün konuştuğum yetkili Burak Bey söyledi. Yani diyorlar ki sen bu ülkede Samsung kullanırsan biz sana çözüm bulamayız. Ya da en az 5 kere tamir görürse aynı sebepten belki o zaman seni dinleriz. Makinanız kusurlu. Boyası akıyor paslanıyor kazanı ses çıkarıyor ve en önemlisi daha alalı 1 sene olmadı. Ve cevap şu 'Bu ülke Samsung kullanımına uygun değil.

Samsung Acil Dönüş Yapılsın

Özlem