Samsung Galaxy Buds 2 İos Uyumsuzluğu

Samsung Galaxy Buds 2 İos Uyumsuzluğu
Demet
13 Haziran 2023 18:47

Galaxy Buds 2 kablosuz kulaklık aldım iPhone 14 kullanıyorum ama uygulamayı desteklemiyor. Samsung kulaklığım iOS uygulamasıyla uyumsuz olması kadar üzücü bir şey olamaz böyle bir firma iPhone nasıl uyum sağlamaz. Lütfen iOS uygulamasını revize edin.

16 Haziran 2023 10:05

Samsung firmasından aldığın kulaklık tam bir sahtelik örneği dinleyin, sitelerin hiç birinde kendi sitesi de dahil iPhone uyumlu olmadığı yazmıyor. iOS uyumludur diyor hatta size AppStore'dan uygulamayı indirtiyor. İndirdikten sonra bir bakıyorsunuz uygulama çalışmıyor. Samsung firması iOS'ta uygulamasını geliştirmiyor. İnsanlar bir yıldır şikayet ediyor ama buna o kadar karşılıksız kalıyor ki şikayetime dönüş yaptılar. Teknik ekipten Meral Hanım 10.00'da 16.06.2023'te beni aradı ve sitemize yazmışız evet yazmamışız ne yapalım olan olmuş istediğiniz yere şikayet edin dedi. AA ajans çalışanıyım uğraşacağım.

profile profile
13 Haziran 2023 19:11 (Şikayetten 23 dakika sonra)

Bestenur sonuçtan hiç memnun değil

Bestenur
22 Temmuz 2024 20:03
Samsung İPhone İle Uygulama Eşleşmemesi

Samsung Buds 2 Kulaklığım İos'a Bağlanmıyor

02 Şubat 2024 00:52

Samsung Buds2 Pro Kulağa Oturmuyor (Zayıf Uyum)

Kadir
28 Kasım 2023 20:18
Samsung Buds2 Pro Kulağa Oturmuyor (Zayıf Uyum)

Hüseyin
14 Ağustos 2024 01:03