Samsung Çamaşır Makinesi Vuruntulu Çalışıyor

Hasan
23 Mart 2023 08:58

Kasım 2022 tarihinde almış olduğumuz Samsung marka çamaşır makinesi yıkama esnasında sürekli aşırı sarsıntı ve kapağı öne doğru itme hareketi yapıyor. Bazende kazandan içeride vuruntu sesi geliyor. Ayak ayarları olsun, kalibrasyon, orantılı çamaşır olsun bize söylenen ne varsa her şey denendi fakat sorun bitmedi. Bu makine öncesinde de kullandığım Samsung çamaşır makinesinde böyle bir sound yoktu. Gelen servis bunun normal olduğunu söyledi. Etrafımızda aynı model kullananları gördüğümüz zaman sorunun bizde olduğunu makinenin fabrikasyon hatalı olabileceğine inandık. Defalarca servis çağırmamıza rağmen bizim talebimiz makinenin değişimi oldu. Fakat bunun mümkün olmayacağını ilettiler. Bu konuda çağrı merkezi değil, üst iletişim kanallarının beni aramasını rica ediyorum. Diğer türlü yasal haklarım için gerekli mercilere başvuruda bulunacağım.

23 Mart 2023 09:49 (Şikayetten 51 dakika sonra)

Hasan
26 Mart 2023 11:15

Servisin kabul etmediği vuruntu sesi. Bu ses normalse Ar&Ge'si düzgün yapılmayan ürünler demektir.

Samsung Kategorileri