Abdurrahman sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Çamaşır Makinesi Aşırı Sesli Çalışıyor

27 Ağustos 2023 13:59

1 haftalık Samsung çamaşır makinem sıkma esnasında aşırı titriyor ve vuruntulu çalışıyor, satılırken bize çok sessiz diye satılan bu ürün sıkma yaparken aşırı ses yapıyor. Önceki 13 yıllık Arçelik marka makinem kazan değişimine geldiği için aşırı ses çıkarıyor diye değiştirdik ama maalesef sıfır bu ürün eski makinemizi aratmaz oldu. Samsung markasına güvenim hayal kırıklığı, servis her şey normal diyor dalga geçer gibi .Samsung gitsin telefon ve TV üretsin maalesef Samsung olmuyor. Beyaz eşyada tam bir başarısızlık markaya yakışmıyor. Adını lekeliyor. Sıkma videosunu ekledim. Elinizi vicdanınıza koyun ve izleyin 1 haftalık makine böyle mi olur. Maalesef Tüketici Hakem Heyeti'ne gideceğim paramızla rezil olduk, bin pişmanım neden bu sektörde kendini ispatlamış A--- almadım diye hem yerli hem de kale gibi sağlam dayanıklı.

profile profile profile
27 Ağustos 2023 15:09 (Şikayetten 1 saat sonra)

Hakan

Sorun çözüne kavuştu mu peki

Hakan

Anladım. İnşallah normaldir diyeceğiz o zaman.

Abdurrahman

Maalesef kavuşmadı güya her şey normal Mis

Seher sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Çamaşır Makinesi Çarpma Ve Vurma Sorunu

Seher