Samsung Buzdolabı Çınlama Sorunu Ve İletişim Zorlukları

Nilgün
27 Ekim 2024 17:55

Aldığımız Samsung marka buzdolabı rahatsız edici bir çınlama sesiyle çalışıyor. Diğer odalardan bile sesini çok fazla duyabiliyoruz. İletişime geçtik ve motorda arıza olduğu, değişim yapılacağı söylendi. Biz, bu sorunun buzdolabının bu modelinin bütün serisinde mevcut olup olmadığını, değişim yapılırsa diğerinin de aynı sorunla gelip gelmeyeceğini sorduk. Böyle bir şey olmadığı, sorunun sadece bizim buzdolabının motorunda olduğu söylendi ve bize tekrar bir buzdolabı getirildi. Aynı sorun hatta fazlasıyla bu buzdolabında da var. Ara ara seste kesilme oluyor, evet ama çoğunlukla çok rahatsız edici bir sesle çalışıyor. Artık mutfağa girmek istemiyoruz, o derece kulağımızda çınlama sesiyle gezer olduk. İletişime geçiyoruz, teknik servis bize ses ölçümü yaparız, ses duyamazsak bir şey yapamayız diyorlar ve servis ücreti talep ediliyor. Biz, geldiklerinde ses çıkmadığında bunu kanıtlayamayız, video çekip atmamızı söylediler. Geri dönüş yapmadılar. Bizimle mi kalmaları gerekiyor bu sesi duymaları için, anlamadım. Olmadık çözümler sunuluyor. Atölyeye götürelim, birkaç gün deneyelim diyorlar. Peki evde buzdolabı olmadan biz ne yaparız dedim, cevap yok. Zaten buzdolabı büyük, asansörle inip bindiriliyor, komşularımla da sorun yaşıyorum. Eşya taşımak yasak yani mağdur bırakılıyoruz. Acil iade alınmasını istiyorum. Koskoca firma bizi nasıl bu kadar mağdur bırakır ve bir buzdolabının ücretine tenezzül eder, aklım almıyor. Üstelik son konuşmamda evet, ben de sinirliydim çünkü mağdur olan taraf benim ama iletişime geçen yetkili de alaycı bir tavırla konuştu. Yani lütfen bize acil geri dönüş yapılsın. Ben bu buzdolabını kaç yıl kullanacağım, ya tenceremi bardak mı kaldırıp çöpe atayım, lütfen yardımcı olun!

28 Ekim 2024 13:34 (Şikayetten 19 saat sonra)

31 Ekim 2024 10:48

Değerli müşterimiz, İletişim bilgilerinizi paylaşmadığınız için size ulaşamadık. Canlı destek hatlarımıza ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla Samsung Electronics Türkiye

Sakıp sonuçtan hiç memnun değil

Sakıp
13 Temmuz 2023 17:56
Salim sonuçtan hiç memnun değil

Salim
11 Aralık 2024 19:04
Kerem sonuçtan çok memnun

Kerem
06 Haziran 2024 21:27
"Şikavetvara teşekkür ediyorum sizin sayenizde çözüldü"

Gülizar
06 Eylül 2024 22:54
Ekin sonuçtan hiç memnun değil

16 Eylül 2023 14:40

Samsung Kategorileri