Sıla sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Buzdolabı Bozuk Geldi Ve İlgi Sıfır

22 Eylül 2023 13:56

Sıfır Samsung buzdolabımız 7 Ağustosta montaj yapıldı. İçindekilerin eridiğini fark edip servisi aradık 23 Ağustosta servis geldi ve motorun gaz vermediğini söyledi. Değişim talebi oluşturacağız ve sizi arayıp sıfır buzdolabı gelecek dendi. Bayağı zaman geçti. aranmadık. Eylülün başından beri arıyoruz 25 Ağustosta değişim onaylanmış 10 iş günü içinde size dönülür dendi 10 iş günü doldu aradık 15 iş günü yanlış söylenmiş dendi 15 iş günü doldu aradık 20 iş günü dendi bu böyle devam etti. Şu an 20 iş günü tamamlandı aradığımızda stokta buzdolabı yoktur. Değişim departmanı stokta buzdolabı olunca size dönecekler dendi. 1 ayı geçkindir buzdolabımız yok bir sürü ürünü zaten çöpe attık ve 1 aydır dışarıdan besleniyoruz veya günlük alıyoruz ve hala bir netlik yok bu sıcak hava da koskoca Samsung stokta buzdolabı yok diyerek oyalıyor. Çok bunaldık. Samsung buzdolabı pişmanlık.!

26 Ekim 2023 23:13

7 Ağustosta montajı yapılan sıfır buzdolabımız bozuk çıktı ve 23 Ağustosta servis geldi değişim dedi şu an 27 Ekim olmasına rağmen hala ilgilenemediler. Her gün Samsung'u arıyoruz her gün aciliyetiniz bilgilendiriyoruz hemen ilgileneceğiz deniyor kapattıktan sonra ses seda yok maalesef 7 Ağustostan beri 2 buçuk aydır dışarıdan günlük alarak yemek yapabiliyoruz artık çıldırma noktasına geldik ama Samsung'un umurumda değil. Samsung pişmanlık bir daha asla tercih etmeyeceğimiz marka gerçekten ilgisiz vasat bir firma.!

22 Eylül 2023 16:02 (Şikayetten 2 saat sonra)

23 Eylül 2023 09:22

Çözüm birimi aradı ve gerçekten stokta yoktur vesaire vesaire ayı şeyleri anlattı. 1 buçuk aydır buzdolapsızız dışarıdan yemekten buzdolabı fiyatını geçtik ne geçici çözüm ne tamamen çözüm sunulmadı. Koskoca Samsung da 1 buzdolabı stoku yok çok yazık.

26 Ekim 2023 23:05

27 Ekime geldik hala sorun çözülmedi hala buzdolapsızız her gün dışarıdan alıyoruz o kadar eziyet çektirdi ki koskoca Samsung artık çıldırma noktasına geldik hala buzdolabımız değişmedi hala değişmedi böyle bir şey olamaz gerçekten rezillikk.!

31 Ağustos 2023 11:02

Kurtuluş
08 Eylül 2023 15:55
Esma sonuçtan hiç memnun değil

27 Ekim 2023 13:43
Hürrem sonuçtan hiç memnun değil

Hürrem
13 Temmuz 2023 16:41
Nisan sonuçtan hiç memnun değil

Nisan
31 Temmuz 2023 17:02