Kader
18 Ekim 2024 01:24

Sizin firmanız kadar kötü bir firma görmedim, 5 sene oldu. Tüm beyaz eşyalarım, Samsung TV de dahil, sürekli arıza yapıyor. Artık bozulmayan bir tane eşya yok ve tamir için az bir ücret de istemiyorsunuz. Bugün bulaşık makinesi için 4.500 TL ödeme yaptım, Nova adında temizleyici de aldım. Onu döktüler, çalıştırıp gittiler. Yarım saat, 40 dakika sonra su akıtmaya başladı ve makine LC ışığını yaktı. Aradım, tekrar geldiler. Ne olsa beğenirsiniz, kazan delinmiş. Şimdi bana cevap verin. Bu zamana kadar su akıtmıyordu, en son kullanımda da bir sorun yoktu. Nasıl oldu da kazan delindi? Neymiş, ya kaynak yapılır 3000-3500 TL ya da sıfırı ile değişim yarı fiyatına. Ben niye o kadar masraf ettim? Aşırı derecede sıkıntı yaşıyorum. Samsung'dan tüm beyaz eşyalarım, TV de dahil, sorunlu. İki hafta önce TV'yi 11 bine yaptırdım. Her hafta bu şekilde sizin ürünlerinizi mi yaptıracağım? Satarken en iyi, en kaliteli, en uzun ömürlü firma diyorsunuz. 15 günlük kullanımda bozulmaya başladı. Hiçbiri de kullanıcı hatası değil, gelen servis bile kendisinden kaynaklı diyor. Nefret ettim, çocuğumun rızkını size vermekten. Hakkımı da helal etmiyorum.

18 Ekim 2024 10:05 (Şikayetten 8 saat sonra)

Hümeyra
20 Temmuz 2024 03:28
Zekeriya sonuçtan hiç memnun değil

Samsung'un Makine Değişimi Sözünü Tutmaması Ve Fahiş Tamir Ücreti

Zekeriya
20 Haziran 20:22

Burcu
19 Aralık 2023 21:15
Samsung Bulaşık Makinesi Tamiri İçin Gelen Servis 4600 TL İstedi.
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Volkan
04 Nisan 2024 14:36
Samsung Bulaşık Makinesi Alttan Su Kaçırma

İmalat Hatalı Makineye Çözüm Yerine Ekstra Masraf!

Ömer
05 Ağustos 12:40
İmalat Hatalı Makineye Çözüm Yerine Ekstra Masraf!
Samsung Kategorileri