Aldığım Samsung Klimanın Montajının Yapılmaması

Aldığım Samsung Klimanın Montajının Yapılmaması
24 Temmuz 2023 22:10

Samsung AR12BXFCMWK wind Free Premium klima aldım fakat bir türlü servis benimle iletişime geçmedi eşimin hamile olması dolayısıyla aciliyetimi belirtmeme rağmen şu ana kadar herhangi bir yetkiliden dönüş görmedim. Eşim 8 aylık hamile Antalya sıcağı malum evde duramıyoruz yardımcı olunur ise seviniriz.

05 Ağustos 2023 01:16

Samsung wind Free Premium klima aldık klima montajı yapıldı 2 gün sonra dış motor arada çalışıp duruyor ve sıcak hava üflüyor gelen servis acele ile ayak üstü iş yapıp kalitesiz bir işçilik ile klimayı taktı Samsung bizi çok pişman ettirdi şu an Antalya'nın sıcağında paramız ile mağdur olduk

25 Temmuz 2023 11:21

Samsung marka klima aldım Antalya'da yaşıyorum servis bana 15 gün sonra montajını olacağını söylüyor eşimin hamile olduğunu kaç defa belirtmeme rağmen gene bildikleri gibi davranıyorlar Samsung ürün aldığıma pişman oldum hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar Bu günde yardımcı olunmaz ise ürünün iadesini yapacağım almazlar ise Tüketici Mahkemesi'ne şikayet edeceğim Samsung Herhangi bir şekilde yardımcı olmuyor

Ek
25 Temmuz 2023 09:00 (Şikayetten 10 saat sonra)

25 Temmuz 2023 11:44

Herhangi bir dönüş sağlanmadı.

31 Temmuz 2024 10:44
Samsung Yetkili Servis Sorunu. 1 Ay Sonraya Randevu Verdiler