Av. sonuçtan çok memnun

Rossmann İade Kodu Oluşturamıyorum.

08 Ağustos 2024 00:58
Av.'nin Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim.”

28/07/2024 tarihli RSO100700481 kodlu siparişim tarafıma teslim edilmesine rağmen sistemde 'hazırlanıyor' bilgisi gözüktüğünden iade kodu oluşturamıyorum. Bu nedenle İzmir Optimum AVM Rossmann mağazasına kargo paketi hiç açılmamış şekilde (sipariş ettikten sonra almaktan vazgeçtiğim için kargo paketini açmadım) mağazadan iade yapmak için götürdüm. Kargo paketinin açılmadığına mağaza çalışanı M**** G**** isimli çalışan şahittir, hatta paketi kendisi açtı ancak paketten fatura çıkmadığı için iade alamayacaklarını belirterek kargo paketini kapatarak Rossmann bandıyla bantladı. M**** Hanım'ın yanında müşteri hizmetlerini arasam da hat sürekli meşgule düştüğü için sorunuma çözüm sağlayamadım. 05/08/2024 tarihinde Rossmann müşteri hizmetlerine gönderdiğim mailime de dönüş sağlanmadı. Lütfen siparişimin tarafıma teslim edildiği bilgisi sisteme işlensin ki iade işlemlerine başlayabileyim.

08 Ağustos 2024 10:12 (Şikayetten 9 saat sonra)

Merhaba, İsmim Berrin şikayetinizi çözüm sürecinde size yardımcı olacağım. Öncelikle yaşadığınız sorunu bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Gerekli kontrolü sağlayıp, iletişim bilgileriniz üzerinden size en kısa sürede dönüş sağlayacağız. Saygılarımızla.

09 Ağustos 2024 15:10

Merhaba Ayça Hanım, 09.08.2024 tarihinde sizinle yaptığımız görüşmede konuyla ilgili sürecinizi tamamlayıp, çözüme ulaştırdığımızı ümit ediyoruz. Rossmann ile ilgili deneyimlerinizi her zaman bizlerle paylaşabileceğinizi belirtmek isteriz. Saygılarımızla.

Av.
Av.
20 Ekim 2024 21:50

Teşekkür ederim.

12 Ekim 2024 15:30
Eksik Ürünler Ve İletişim Sorunları
Eksik Ürünler Ve İletişim Sorunları
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

27 Ağustos 2024 15:00
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Süleyman
07 Mart 2024 14:57
Rossmann Ücret İadesi Yapmıyor
Semra sonuçtan hiç memnun değil

01 Ağustos 2024 17:15

15 Eylül 2024 22:56