Engin sonuçtan hiç memnun değil

Renault Megane E Tech My Renault Uygulaması Sorunu

02 Eylül 2024 23:32

Renault Megane e tech aracımın my Renault uygulamasının çalışmaması. Durumu Renault müşteri hizmetleri ile görüştüğümde ülkemizde bu uygulamanın kullanılamadığını söylediler. Renault markasına duyduğumuz güven sebebiyle onca elektrikli araç varken tercihimiz Renault e tech ten yana yaptım. Fakat ülkemizde diğer markalar benzer uygulamaları kullandırırken Renault un böyle bir bahaneyle konuyu başından atar gibi davranması böylesine büyük bir markaya yakışmamıştır. Renault e-tech kullanıcıları olarak mağdur edildik. Renault markasının bu konuyu çözeceğini düşünüyorum. Teşekkürler

profile profile profile
03 Eylül 2024 13:39 (Şikayetten 14 saat sonra)
04 Eylül 2024 14:52

Merhaba Renault Türkiye yetkilileri size yapılan şikayetlere sanki bir otomatik cevap yazıyormuşsunuzca noktasına virgülüne kadar aynı cümleler. İnsanların güvenini zedeliyorsunuz buradan Renault araç almak isteyenlere sesleniyorum "sorunlar karşısında Renault otomatik cevap vermekten başka bir şey yapmıyor ve çözüm üretilen tek bir şikayetçi yok Renault pişmanlıktır almayın" sosyal medya ve diğer araç forumlarında bu durumu her fırsatta dile getirip peşini bırakmayacağım daha da olmazsa konuyu yargıya taşıyacağımı buradan bildiriyorum

Yorumlar (7)

Oktay
Oktay

Arkadaşların hepsine katılıyorum. Daha önce Clio 2, Clio 4 kullandım. Şimdi büyük hevesle Megane e tech aldım. Bu arabada Navigation olmayacağı aklımın ucundan bile geçmedi. Aldıktan sonra karşılaştım. Renault sana yakışmıyor. Bu senin büyük ayıbın. Tüm araçlarında Navigation var. Bunda yok. Şimdi en kötü arabalarda bile Navigation var. Sende yok. Bizce hemen bu yanlıştan dönmeni ve bu mağduriyetimizi gidermeni bekliyoruz. :(

Baran
Baran

Yeni araçların hepsine geldi, söz verip sattıkları araçlara bu özelliği açmadılar. BTK istediği için sunucuyu kurmuşlar. Fakat eski sattıkları arabalara (2023-2024 model olanlara) "sizin aracınızda buna uygun bir donanım yok, o yüzden bu uygulamayı siz kullanamıyorsunuz" diyorlar. Halbuki aracımda e-sim var, ufak bir güncelleme ile yapabilirler, ama yeni araç satmak için bunu yapmıyorlar. Satarken kesin gelecek 1-2 ay içinde demişlerdi. Renault Fransa ile görüştüğümde de bununla alakalı aracımda herhangi bir eksik olmadığı söylenildi. E-Sim'i operatöre tanıtmaları söylenildi. Renault bilerek araçları eskitme ve yenisini satma amacıyla sözünü verdiği şeyi yapmıyor.

Yılmaz
Yılmaz

Bende yorumlardan sonra bende vazgeçtim 70 yıldır bu ülkede araba satıp para kazanıyorsun çok yazık.

Gürhan
Gürhan

Ben de bu araçtan kullanıyorum. Kesinlikle tüm yorumlara ve şikayetlere katılıyorum.

Ekrem
Ekrem

Şaka gibi. Programı Türkiye'de kullanamıyoruz. Sebebi de Renault'un Türkiye'ye sunucu kurmaması. Araçlarınızı sattığınız ülkenin kurallarına uymalısınız. Yeni araç alacaklara duyurulur; Mobil uygulama ülkemizde çalışmıyor. (Şarj durumu görüntüleme, uzaktan klima başlatma vs. Kullanamazsınız.) Menzil 300-350 km arası. (450 km falan değil) Multimedia sistemi ve Android auto sürekli donuyor. Dikiz aynasını kamera olarak kullandığınızda aşırı ısınma yapıyor. Dikiz aynası kamerası aşırı yakın gösteriyor ve dikkat dağıtıyor. 1 haftalık izlenimlerim bunlar. Daha neler çıkacak bakalım.

Kamil
Kamil

Engin beye aynen katılmaktayım. Renault neredeyse 50 yıldır Türkiye'de satış yapmaktadır. Daha Türkiye pazarına yeni girmiş olan Tesla ve diğer bayiler bu sunucu sorununu çok hızlı bir şekilde çözüp müşterilerine hizmet verirken, Renault markasının bu konuda bu kadar duyarsız olması gerçekten çok üzücü. En kısa sürede çözülecek gibi saçma geçiştirme cevap vermek yerine uzak olmayan net bir tarih vermenizi bekliyoruz.

Murat
Murat

Yorumunuz için teşekkürler. Kararımda etkili oldu.

Burçin sonuçtan hiç memnun değil

My Renault Uygulamasında Aracımın Konumu Sürekli Görüntülenemiyor, Çözüm Bekliyorum

Burçin
23 Eylül 2025 13:23
my-renault-uygulamasinda-aracimin-konumu-surekli-goruntulenemiyor-cozum-bekliyorum-2.jpg
my-renault-uygulamasinda-aracimin-konumu-surekli-goruntulenemiyor-cozum-bekliyorum-1.jpg
Tufan sonuçtan hiç memnun değil

Renault Megane E-Tech İle Yaşadığım Kaza Sonrası İkame Araç Sorunu

Tufan
24 Eylül 2024 09:17
Renault Megane E-Tech İle Yaşadığım Kaza Sonrası İkame Araç Sorunu
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Renault Akü Kaynaklı Müşteri Mağduriyeti

Yusuf