QNB Finansbank'ın Müşteri Politikası

QNB Finansbank'ın Müşteri Politikası
24 Mayıs 2024 19:14

QNB Finansbank kartıma para yüklemek için ATM'ye gittim. Gittiğim yerde QNB Finansbank ATM'si olmadığı için ortak ATM olarak kullanılan TEB Bankası'nın ATM'sinden paramı yatırmaya çalışırken 9800 TL'lik paramı yuttu. TEB Bankası'nı aradığımda QNB Finansbank'a başvurmanız gerekiyor, bizim müşterimiz değilsiniz cevabını aldım. QNB Finansbank ise paramın 14 iş günü içinde yatırılacağını söyledi ama 1 hafta sonra aradığımda 40 ila 200 gün arasında paranın yatacağını söylüyorlar. Benim kredi kartı borcum vardı, bu borcu kapayamadığım için faiz işliyor, kredi notum düşüyor. Ortak ATM kullandığım için cezalandırılıyorum resmen. Siz benimle aynı hataya düşüp ortak ATM kullandığınız zaman benim yaşadıklarımı siz de yaşayacaksınız çünkü firma politikası böyle. Resmen 9800 TL parama el koydular. 200 gün sonra paranın ne bir değeri ne de bir gereği zaten kalmaz.

24 Mayıs 2024 19:16 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

Hüseyin

ATM Para Yatırma İşleminde Mağduriyet
Ferit sonuçtan memnun

07 Ağustos 2023 14:52
"Teşekkürler"
Beyler sonuçtan hiç memnun değil

12 Aralık 2023 19:18
QNB Finansbank ATM Paramı Yuttu