QNB Finansbank Müşteri Hizmetleri Çalışanı Telefonu Telesekretere Aktardı.

27 Haziran 2024 14:34

QNB Finansbank'ın 08502220900 numaralı telefonundan saat 13:44 te ihtiyaç kredisi teklifi için arandım. Faiz oranlarının çok yüksek olduğunu ve en kısa zamanda QNB Finansbank ile çalışmamı sonlandıracağımı söyledim ve bu konuşmamı yaparken müşteri hizmetlerinin beni telesekretere aktardığını fark ettim. Bu çok saygısızca bir davranış. Bu banka böyle saygısız insanları neden müşteri hizmetlerinde görevlendiriyor? Utanç verici ve toplumu aşağılayıcı bir davranış olarak görüyorum. Umarım beni arayan hanımefendi yaptığından utanıyordur.

20 Ağustos 2024 19:08

QNB Finansbank müşterisiyim yıllardır bu banka ile çalışıyorum. En yakın zamanda kredi kartı borcumun tamamını kapatıp başka bir banka ile çalışacağım. Şu ana kadar hiç memnun olmadım bu bankadan, kredi kartı borcum olduğu için kartı iptal edemiyorum. Yoksa kesinlikle çalışılacak bir banka değil. Her yıl kart aidat ücreti kesiliyor fark edip geri istemesem gitti o para, her yıl aynı mevzu tekrar tekrar tekrarlanıyor. Resmen paramı cebimden çaktırmadan almaya çalışıyor bu banka. Ayrıca 300 TL para transferi yapıyorum 4,50 TL EFT alınıyor. 10 bin tl 20 bin tl göndersem kim bilir ne kadar EFT ücreti yansıtılır. Bazı bankalar EFT ücreti kesinlikle almıyor (örn: Türkiye Finans) bu ay inşallah kredi kartı borcumu kapatıp bu bankadan kurtulacağım.

27 Haziran 2024 14:41 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

02 Temmuz 2024 12:02
Ertan sonuçtan hiç memnun değil

Onayım Olmadan Kredi Başvurusu Yapıldı, Kredi Notum Düştü!

31 Temmuz 2025 21:43
onayim-olmadan-kredi-basvurusu-yapildi-kredi-notum-dustu-4.jpg
onayim-olmadan-kredi-basvurusu-yapildi-kredi-notum-dustu-3.jpg
onayim-olmadan-kredi-basvurusu-yapildi-kredi-notum-dustu-2.jpg
onayim-olmadan-kredi-basvurusu-yapildi-kredi-notum-dustu-1.jpg
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

11 Eylül 2024 11:30
Eren sonuçtan hiç memnun değil

QNB Finansbank Kredi Teklifi Sonrası Geri Dönüş Yapılmıyor

04 Eylül 2025 13:37