Özcan sonuçtan hiç memnun değil

QNB Finansbank Mobil Erişim Kısıtlaması Ve Şube Sorunları

04 Aralık 2024 09:47

Uzun süredir QNB Finansbank mobil bankacılık hizmetine erişimim hiçbir sebep gösterilmeksizin kısıtlanmıştır. Müşteri hizmetlerini aradığımda “erişiminiz kısıtlanmıştır” şeklinde bir uyarı alıyorum. Bu durum, kredi kartı harcamalarımı takip edemememe ve ödemelerimi yapmak için sürekli ATM'ye gitmek zorunda kalmama neden olmaktadır. Bu süreçte tüm kart borçlarımı kapatmış olmama rağmen, şubelere yapmış olduğum tüm hesap ve kart kapatma taleplerim sonuçlanmadı. Şube yetkilileri, ana merkeze dilekçe gönderdiklerini söyleyerek daha sonra tekrar uğramamı söylüyor. Ancak, sürekli şubeye gitmek istemiyor ve tüm hesaplarımın ve kredi kartlarımın bir an önce kapatılmasını talep ediyorum. Tarafıma ait hiçbir açık borcumun bulunmadığını ve bu talebimin bir an önce yerine getirilmesini rica ediyorum. Aksi takdirde Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) ile şikayette bulunacağımı bildiririm.

09 Aralık 2024 14:54

QNB Finansbank’ta bulunan mobil bankacılık hesabım, banka tarafından kısıtlandığı için tüm hesaplarımın ve kredi kartlarımın kapatılması için talepte bulundum. 07.12.2024 tarihinde müşteri hizmetleri beni arayarak şubeye gitmem durumunda kredi kartımın ve mobil bankacılık hesabımın tekrar aktif edileceği bildirildi. Bu bilgi üzerine, 09.12.2024 tarihinde saat 14:23'te QNB Finansbank Tarsus Şubesi’ne başvurdum. Ancak şubede ki gişe görevlisi bana tüm hesaplarımın kapatıldığını ve yapılacak bir şey olmadığını söyledi. Bunun üzerine, kapatılan kartlarım ve hesaplarımla ilgili yazılı bir belge talep ettiğimde, belge veremeyeceklerini ifade etti. Daha önce de benzer şekilde şubeye gitmem istendi ve her defasında sorun çözülmedi. Bankanızın bu tutumu müşteri memnuniyetine önem verilmediğini ve süreçte ciddiyet gösterilmediğini düşündürmektedir. Konuyu Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) başta olmak üzere tüm yasal mercilere taşıyacağımı bilgilerinize sunarım.

09 Aralık 2024 14:53

04 Aralık 2024 09:52 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB

Özcan
Özcan
12 Aralık 2024 15:00

Üç gün önce gelen mesajda 2 iş günü içerisinde arayıp bilgilendirileceğim yazıyordu arayan olmadı resmen dalga geçiyorsunuz

Özcan sonuçtan hiç memnun değil

QNB Mobil Erişim Engeli