Metin sonuçtan hiç memnun değil

QNB Finansbank Kartı Temassız Ödeme Güvenlik Sorunu

13 Ağustos 2023 11:33

QNB Finansbank maaş müşterisiyim. Temassız özellikli bankamatik kartı ile alışveriş yaparken 3 alışverişte bir güvenlik nedeniyle temassız alışverişe kapandığı mesajı geliyor. Mesajı birebir aşağıda iletiyorum.
"CardFinans nakit kartınızla art Arda çok sayıda temassız ve şifresiz işlem yaptığınız xxxxxxxxx firmasından yaptığınız için 43.00 TL tutarındaki temassız ve şifresiz işleminiz güvenlik sebebiyle reddedilmiştir. Kart şifrenizi kullanarak gerçekleştireceğiniz ilk işlem sonrası yeniden temassız ve şifresiz işlemlerinize devam edebilirsiniz. B016"
bu konuyla ilgili müşteri temsilcisine bağlandım ve güvenlik sebebiyle olduğunu, buna müdahale edemediklerini söylediler ve bir çözüm bulamadılar.
Şimdiye kadar birçok banka ile çalıştım ve neredeyse tüm bankaların kartlarını kullandım. QNB dışında böyle bir uygulamaya hiç denk gelmedim. Yüksek meblağ alışveriş olur, o zaman şifre isteyebilir anlıyorum ama 20 liralık 30 liralık alışverişlerde de kartı cihaza takmak zorunda bırakıp şifreyle alışveriş yaptırmaya mecbur kılmak tamamen işgüzarlık. Temassız özellikli bankamatik kartı demeyin o zaman, o özelliği de kartlarınıza entegre etmeyin.

13 Ağustos 2023 11:36 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

Metin
Metin
16 Ağustos 2023 11:46

Çözüm için herhangi bir adım atılmamıştır. Tarafıma dönüş yapacağını beyan eden banka herhangi bir iletişime geçmemiştir. Sanırım yokmuş gibi davranınca şikayetten vaz geçeceğimizi düşünüyor banka. Hiç profesyonel olmayan tavırlar bunlar. Bu sorun çözülene kadar birçok mecrada sorunu dile getireceğim.

31 Temmuz 2023 15:18

QNB Finansbank CardFinans Nakit Kart Temassız Harcama Adet Kısıtlaması

31 Ekim 2023 17:42
QNB Finansbank CardFinans Nakit Kart Temassız Harcama Adet Kısıtlaması
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

QNB Finansbank Temassız Ödeme Limiti Mağduriyeti

20 Eylül 2025 18:24