QNB Finansbank CardFinans Nakit Kart Temassız Harcama Adet Kısıtlaması

QNB Finansbank CardFinans Nakit Kart Temassız Harcama Adet Kısıtlaması
31 Ekim 2023 17:42

Maaş hesabı kullanıcısıyım. CardFinans nakit temassız kartımla temassız bir şekilde alışveriş yapmaya çalıştığımda, sürekli olarak bana "çok sayıda temassız işlem yaptığım için, işlemin reddedildiği" mesaj olarak bildiriliyor. Ben bu durumdan çok rahatsızım çünkü 2023 yılında diğer tüm banka kartlarımda temassız çok sayıda ard Arda alışveriş yapabilirken QNB gibi bir bankanın böyle bir hizmeti yok. Üstelik ben de ekstrelerimi kontrol ettiğimde iki adet işlem gözüküyor. Gerçekten iki adet işlem sonrası şifre isteyecekseniz, temassız özelliğini kapatın daha iyi. Okulda uzun yemekhane sırasında, veya uzun market kuyruklarında sürekli red yiyip şifre istemesi saçmalığından gerçekten bunaldım.

Temassız adedi yükseltmek için çağrı merkezini aradığımda bana verilen cevap "ben de kullanıyorum, güvenlik nedeniyle arada bir isteyebiliyor". Özellikle geçen ay istisnasız maksimum 4 alışverişten sonra (ki hepsi toplasan 100 200 TL,750 limiti aşmıyor) benim işlemimi reddetti. Gerçekten hem maaş hem kredi kartını iptal ettireceğim, bu ne saçmalık. Müşterilere kolaylık sağlayacağınıza, zorluk çıkarıyorsunuz. Bana güvenlik nedeniyle de demeyin, ben zira. T kartımla günde bırakın 4u 5 'i 10 15kere alışveriş de yapsam şifre istenmiyor. Bunun bir limiti, bir sayısı varsa bildirin, aradığımda da limiti yok arada istiyor öyle deniliyor. Bu durumu düzeltin lütfen rica ediyorum.

31 Ekim 2023 17:45 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

Av. sonuçtan memnun değil

22 Nisan 2024 17:27
Metin sonuçtan hiç memnun değil

QNB Finansbank Kartı Temassız Ödeme Güvenlik Sorunu

13 Ağustos 2023 11:33
Resul sonuçtan çok memnun

13 Haziran 2023 12:38
"QNB Finansbank'a ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederim müşterisini mağdur etmedi. Sorunumu 3 günde halletti"
QNB Finansbank Google Ads Haberim Ve İznim Olmadan Harcama Yapılması
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

21 Mart 2024 17:57
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Kredi Kartı Limit Artış Talebim Gerekçesiz Şekilde Reddedildi, Açıklama Alamıyorum

16 Ekim 2025 12:56

QNB Türkiye Kategorileri