Esat sonuçtan hiç memnun değil

QNB Finansbank Kampanya Mağduriyeti

QNB Finansbank Kampanya Mağduriyeti
31 Aralık 2024 22:06

QNB Finansbank mobil şube üzerinden 'Maaşını QNB'ye transfer edenler kazanıyor!' bildirimi aldım. Kampanya koşullarını okuyup kontrol ettim (Ekran görüntüleri ekte). Kampanya hakkında bilgi almak için müşteri hizmetlerini aradığımda, '20.000 TL ödül için, bankamıza ait aktif bir kredi kartı ve 12 ay boyunca ayda 1 defa ve tek seferde QNB hesabıma minimum 200.000 TL para girişi olması gerektiği, paranın kim tarafından ve hangi hesaptan geldiğinin, ne kadar hesapta kaldığının, nereye gittiğinin bir önemi olmadığı, sadece ayda minimum 1 kere ve tek seferde taahhüt edilen miktar kadar nakit girişi olması gerektiği' tarafıma bildirilmiştir. Bu bilgilendirme ve açıklamaya istinaden 12.12.2024 tarihinde taahhüt ettiğim miktarda para hesabıma giriş yapmış olup akabinde de 20.000 TL ödül hesabıma yansıtılmıştır. İleriki günlerde şahsıma hiçbir bilgi, ikaz ve açıklama yapılmadan 17.12.2024 tarihinde kredi kartı hesap hareketlerimi kontrol ederken 18.333,33 TL'lik 'Maaşım QNB'de Nakit Ödül Geri Alım' açıklamalı borç yansıtıldığını gördüm. Mobil uygulama kampanyalarım sekmesinde de mevcut kampanyayı görüntüleyememekteyim. Hiçbir açıklama ve bilgilendirme yapılmadan neden kampanyadan uzaklaştırıldım? Ödül olarak aldığım 20.000 TL'nin bir aylık karşılığı 1.666,66 TL düşülerek 18.333,33 TL kredi kartıma borç olarak yansıtılmıştır. Kampanyaya katılırken olmayan bir şartı sonradan bahane ederek kampanyayı iptal etmek bankaya olan tüm güvenimi sarstı maalesef. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum, şayet giderilmezse ben, eşim ve kardeşlerim QNB'de kredi kartlarımızı ve hesaplarımızı kapatacağız, müşterilerini bu şekilde mağdur eden bir bankayla çalışmayacağız.

profile profile profile
31 Aralık 2024 22:14 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB

Esat
Esat
03 Ocak 2025 22:44

Dönüş yapıldı ancak kampanya öncesi belirtilmeyen bir hususu bahane ederek iptal edildiğini ilettiler. Söyledikleri 15. Madde yoruma açık bir madde. Banka da kafasına göre yorumlayıp iptal etmiş. Borcu ödedikten sonra kredi kartımı ve hesabımı kapatacağım

Koray sonuçtan hiç memnun değil

30 Aralık 2024 21:53

Ayşegül
18 Aralık 2024 10:35

20 Aralık 2024 14:49

18 Aralık 2024 09:24
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

18 Aralık 2024 06:04

QNB Türkiye Kategorileri