Ümit sonuçtan hiç memnun değil

QNB Finansbank Harcama Taksitlendirme Hakkımı Kullandırtmıyorlar

19 Aralık 2023 14:48

QNB Finansbank CardFinans GO kredi kartımda, 'Taksit Kolay' başlığı altında aylık 4 adet 6000 liraya kadar faizsiz taksitlendirme hakkım mevcut. Ancak 28.11.2023 tarihinde N11 üzerinden yaptığım 3140,20 liralık alışverişim için taksitlendirme yapmak istediğimde faizli olarak taksitlendirme seçeneği çıktı. Bunun üzerine QNB Finansbank müşteri hizmetlerine kayıt oluşturdum. Fakat bugüne kadar defalarca müşteri temsilcileri ile görüşmeme rağmen faizsiz taksitlendirme işlemim gerçekleştirilmedi. Her aradıklarında farklı taleplerde bulunarak süreci uzatıyorlar. Ürünün iade tarihi geçmeden çözülmesini talep etmeme rağmen çözüm sunamadılar. Bir hafta önce ürünün faturasını e-posta ile atmamı istediler, faturayı gönderdim. 18 Aralık tarihinde tekrar aradıklarında benden tekrar fatura istediler. Ürünün yasaklı sektör olmadığını belirten faturayı göndermeme rağmen çözüm sunmuyorlar.

31 Aralık 2023 17:57

QNB Finansbank taksit kolay başlığı altında 4 adet ücretsiz taksitlendirme hakkımı kullanamıyorum defalarca kayıt oluşturmama rağmen geri dönül dahi yapmıyorlar. Aylardır uğraşıyorum böyle bir müşteri hizmeti görmedim borçlarımı ödeyip en kısa zamanda tüm ilişiğimi keseceğim

Ek
19 Aralık 2023 14:49 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

QNB Finansbank Taksitli Alışveriş İadesi

03 Eylül 2024 19:08
Mustafa sonuçtan çok memnun

12 Temmuz 2023 14:16

QNB Finansbank Ödeme Planı Karmaşası Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

17 Kasım 2023 14:50
Osman sonuçtan hiç memnun değil

03 Ocak 2024 11:45
Naciye sonuçtan hiç memnun değil

06 Aralık 2023 11:36
QNB Finansbank Taksitlendirme Onayına Rağmen Tek Çekim Şoku!

QNB Türkiye Kategorileri