Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

20 Mayıs 2024 20:41

QNB Finansbank mobil hesabımdan yaklaşık 17 bin TL civarında ICZ Ak Portföy Teknoloji Hisse Fonu aldım. Sonrasında değeri 22 bin TL'ye kadar yükseldi. Çekim talebi oluşturdum ve ekstra olarak 99.500 TL kadar tekrar bir yatırım yaptım. Fakat satış talebi verdiğim 22 bin TL ile sonradan yatırdığım para hesabımda gözüküyor. Değer düşmeye devam ediyordu. Banka ile görüştüğümde, satış yaptığınız ücretin şimdi hesabınıza yansıtıldığı söylendi. Hesabıma yansıyan para yaklaşık 22.000 TL civarındaydı, fakat sonradan yatırdığım 99 bin TL üzerinden de çekim yapılarak yatırılmış. Maliyet değerim ise 94 bin TL civarında. Yani, birisi işlemle ilgilenirken benim satış talebimi işleme geçirmemiş ve hisse değeri düşerken zarara uğratmıştır. Aynı parayı hesaba geçirmek için sonradan yaptığım yatırım üzerinden kesinti yapılmıştır. Şu an 5.000 TL civarında zararım var ve bu bankanın hatasıdır. Görsellerde de belirttiğim üzere, lütfen bir an önce düzeltilsin. Aksi takdirde şikayetlerimi bir üst merciye taşımak durumunda kalacağım.

20 Mayıs 2024 20:43 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

31 Mayıs 2024 21:23

Belli bir sonuca varılamadı hala

03 Haziran 2024 18:51
26 Temmuz 2024 14:28

Konuyu net bir şekilde açıkladığım halde bir çözüme ulaşılamadı buradaki kayıp miktarı 5000 TL civarı iken bir çözüme ulaşılamaması çok garip banka çalışanları tarafından öncesinde çekim talebi verdiğim yatırım sonrasında yatırım yaptığım farklı bir para üzerinden çekilmiştir bunun sebebi ise bu işle ilgilenen banka çalışanlarının sorumsuzluğu dur çözüm yolu para iadesi bu da olmaz kadar basit en kısa zamanda QNB ye veda etmek dileğiyle ya da Tüketici Hakem Heyeti'ne giymek mecburiyetinde kalacağım

EFT İşlemim Tamamlandı Görünüyor Ama Para Akbank Hesabına Ulaşmadı

09 Eylül 2025 19:52
Mahir sonuçtan hiç memnun değil

22 Mayıs 2024 18:08
QNB Finansbank Yüzünden Mağdur Edildim
Can sonuçtan hiç memnun değil

26 Mart 2024 13:27
Alican sonuçtan hiç memnun değil

30 Temmuz 2024 00:46

30 Haziran 2024 13:09