Samet sonuçtan hiç memnun değil

05 Şubat 2024 13:44

QNB Finansbank'ın dijital köprü hizmeti için internet üzerinden başvuru yaptım. Bir kişi beni arayarak bölge müdürü olduğunu belirtti ve dijital köprü kullanabilmem için hesap açmam gerektiğini, bunun için şubeye gelmem gerektiğini söyledi. Ben de internet üzerinden Enpara.com üzerinden şirket hesabı açılışı için başvurdum ve hesabımı açtırdım. Daha sonra o kişiyi arayarak hesabımın açıldığını bildirdim, ancak hesabın şubeden açılması gerektiğini ve mevcut hesabımı kendi sistemlerine aktaracaklarını ifade ettiler. Onay mesajları gönderdiler ancak mesajlarda QNB Finansbank hesabı açmaya yönlendirildiğimi fark ettim. Durumu sorguladığımda, Enpara.com şirket hesabı ile dijital köprü kullanamayacağımı, ancak QNB Finansbank'tan hesap açmam gerektiğini söylediler. Müşteri hizmetlerini arayarak durumu teyit ettiğimde, internetten açtığım hesapla dijital köprüye kayıt olabileceğimi, şubeden yapılan işlemin ise benim bilgim dışında iptal edildiğini öğrendim. Yanıltıcı bilgi vererek hesap açmaya çalışan ve işlemlerimi uzatan bu kişiyi şikayet etmek istiyorum.

05 Şubat 2024 13:59 (Şikayetten 14 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

QNB Finansbank Enpara Şirketim'e Bilgisayardan Giremiyorum!

30 Ocak 2024 18:28
QNB Finansbank Enpara Şirketim'e Bilgisayardan Giremiyorum!
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

31 Ağustos 2023 22:32

QNB Finansbank Ve Enpara Faizsiz Kredi

15 Ocak 2024 16:58
Feyza sonuçtan hiç memnun değil

03 Mayıs 2024 14:36

09 Temmuz 2024 10:52