QNB Finansbank Dekonta Açık Adres

20 Ağustos 2023 11:141.911

Merhabalar benim şikayetim QNB Finansbank ile alakalı bankanın uygulaması üzerinden yaptığım işlemden sonra dekont görüntülediğimde açık adresimin yazılı olduğunu görmekteyim. Bu beni çok rahatsız etmekte bankanın müşteri hizmetlerini arayıp konuyu dile getirmeme rağmen tatminkar bir cevap alamayıp açık adresimin dekonta yazılmaması husunda herhangi bir netice alamadım. Konuyla ilgili destek birimine maili göndermemi onların ilgileneceğini belirten müşteri asistanı bunun üzerine (d***@gnbfinansbank.com) adresine mail yolladım lakin tarafıma herhangi bir dönüş yapılmadı. Bankanın dekonta açık adres yazılmasının herhangi bir gerekçesi olduğunu düşünmüyorum. Benim açık adresimi başkaları neden öğrensin bu benim gizliliğimin ihlalidir başka bankalarda hesabım var onlarda ki dekont görüntülediğimde açık adresim yerine müşteri no IBAN gibi bilgilerin olduğunu görmekteyim. Açık adres kesinlikle yok bankanın bu durumu değerlendirip sorunu çözmeleri için gerekenlerin yapılmasını talep etmekteyim... (Bireysel müşteri numaram 2913076.)

20 Ağustos 2023 11:15 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

29 Nisan 10:17

Aynısı benim başıma geldi bir şahısa para gönderdim, Şahıs aldığım ürünü geri vermemi istedi ben de vermeyince beni tehdit etmeye başladı Sonra bir baktım dekont da kapı gibi nokta atışı ev adresim yazıyor Ev adresimin orada ne işi var Allah aşkına

Banka Görevlilerinin Keyfi Tutumu Resmi İşlemi Aksattı

23 Ekim 2025 16:02567

23.10.2025 tarihinde saat 14:20 ile 14:55 arasında, savcı talimatı ile görevli olarak Şanlıurfa QNB Finansbank Emniyet C...

Tümünü Gör
QNB Türkiye Matikte Para Yatıramam

QNB TürkiyeMatikte Para Yatıramam

Kutay
QNB Türkiye Tarafından Yanıltıldım!

QNB TürkiyeTarafından Yanıltıldım!

Paşa
QNB Türkiye Gecikmeli Kredi Ödemesi!

QNB TürkiyeGecikmeli Kredi Ödemesi!

Zeynep
QNB Türkiye Puanın Yanlış Karta Yüklenmesi

QNB TürkiyePuanın Yanlış Karta Yüklenmesi

Oğulcan
QNB Türkiye Çok Fazla Para Kesmiş!

QNB Türkiye ÇokFazla Para Kesmiş!

Cafer
QNB Türkiye ATM Dokunmatik Hatası