QNB Finansbank Bursa Nilüfer Şubesi Zaman Kaybına Sebep Oldu!

27 Temmuz 2023 16:26

Muayenehanede çalışmakta olan bir hekimim. QNB Finansbank Bursa Nilüfer şubesinden h*** Bey tarafından arandım. İş yeri pos cihazı kullanımı ile ilgili bir kampanya olduğunu söyleyen h*** Bey muayenehaneme pos cihazı göndermek istediklerini söyledi. Kabul ederek süreci başlattım. 1 hafta sonra cep telefonumdan arayan şahıs ismimi kullanmadan uzman doktor siz misiniz? Muayenehane adresiniz eksik yazılmış, bulamıyorum dedi. Kendisine adresi verdim. Cihazı getiren kişi kurulumla ilgili bir açıklama yapmadan bırakıp, şubenin adresi eksik yazdığı için cihazı getirmek zorunda olmadığını bu işin banka tarafından pandemi döneminden itibaren görevi olmadığı halde ona yaptırıldığını söyledi.

Şubeden bilgi almak için aradığımda h*** Bey bu durumla ilgili pos cihazını getiren kişiyi tanıdığını arayıp sorunu halledeceğini söylediği halde geri dönüş yapmadı. Kendisini tekrar aradığımda da bankanın deprem bölgesindeki faaliyetlerinden bahsedip hamaset edebiyatı ile konuyu geçiştirmeye çalıştı. Kurumsal bir bankanın çalışanlarının nasıl bu kadar ciddiyetsiz olduğunu anlamakta zorlandığım için şikayet etmek istedim. Benim için mesai saatimde gereksiz meşguliyet ve zaman kaybına neden oldular. Üstelik talebimiz olmadığı halde bu kampanya için bize kendileri ulaştıkları halde. Umarım bu durum kurumun yöneticilerince dikkate alınır ve çalışanların daha kurumsal davranması sağlanabilir.

27 Temmuz 2023 16:27 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

Burak sonuçtan hiç memnun değil

17 Ekim 2024 19:16
Melike sonuçtan hiç memnun değil

12 Mayıs 2025 10:48

15 Eylül 2023 16:00
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

20 Haziran 2025 22:52
Metin sonuçtan hiç memnun değil

08 Ocak 2024 13:17

QNB Türkiye Kategorileri