Aynur sonuçtan hiç memnun değil

QNB Finansbank Bankanızdan Memnun Değilim

30 Ağustos 2024 15:43

Sayın İlgili; bir aydır uğraştığım konuların çözülmesi için sonunda çareyi size başvurmakta buldum. 1. Konu: Başka bankadaki kredi kartı limitimi artırmak istedim, banka başka bankada 412.000 TL lik limitim gözüktüğünü bunu azaltmama gerektiğini söyledi, araştırmalarım sonunda bu miktar QNB Finansbank ta çıktı. Çalıştığım Ulus şubenize başvurdum. Şube /müdür yardımcısı sanırım Z***** Hanım ) çözemedi ve kredi kartımın üzerindeki numarayı arayarak çözebilirsiniz dedi. 0216 5224959 aradım bir sürü işlemden sonra ulaştığım bayan da çözemedi ve bana başka numara verdi.! 08502222900 Ben şu ana kadar ciddi zaman harcadım. Lütfen çok rica ediyorum bu konuyu çözünüz. 2. Konu bankanızdan başka her türlü bilgi geliyor fakat kredi kartım mail adresime gelmiyor. Örnek: (QNB Finansbank Aynur O*** QNB Finansbank - Para Yatırma Bildiriminiz Çar 15:25 88 KB QNB Finansbank Aynur O*** QNB Finansbank - Para Yatırma Bildiriminiz 13.8.2024 87 KB QNB Finansbank Aynur O*** QNB Finansbank'tan Ağustos Ayı Fırsatları! 6.8.2024 24 KB) Buna 0216 da konuştuğum bayan (mail adresimi de kontrol etti.) size mail gönderilmiş cevabı verdi,. Bu konu ile de aylardır söylememe ve uğraşmama rağmen çözülemedi. Ben gerçekten çok sıkıldım. Bu konular yine çözümsüz kalacak ise ben bankanızla ilgili tüm kredi kartı borcumu kapatarak ilişkimi bitireceğim.

30 Ağustos 2024 15:44 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

30 Ağustos 2024 16:02

En kısa zamanda sorunumun çözümünü bekliyorum

05 Eylül 2024 22:29

30 Ağustos da yazmıştım, 6 gün geçti yazılı cevabınızı bekliyoruz lütfen.

31 Aralık 2023 16:00
QNB Finansbank Kredi Kartı Limit Karmaşası Ve Mağduriyet

15 Ekim 2024 11:11
Yaman sonuçtan memnun

21 Mart 2024 07:54
"Emeğinize sağlık teşekkürler"
Bahse Konu QNB Finansbank Onaysız Habersiz Limit Güncellemesi
Raşit sonuçtan hiç memnun değil

QNB Finansbank Kredi Kartı Limit Artışı Talebim Sürekli Reddediliyor

15 Ağustos 2025 19:12

QNB Finansbank Kredi Kartı Limit Artış Sorunu!

02 Nisan 2024 13:35

QNB Türkiye Kategorileri