Kübra sonuçtan memnun

QNB Finansbank Banka Kartı Online Alışveriş Limiti Yetersizliği

17 Temmuz 2024 15:45
Kübra'nın Teşekkür Mesajı
“Bugün aradılar ve günlük online 10 bin lira harcama limitinin 50 bin liraya çıkartıldığını söylediler. Teşekkür ederim benim için biraz geç kalınmış olsa da bundan sonrası için işime yarayabilir elbette”

QNB Finansbank banka kartım ile Trendyol gibi alışveriş sitelerinden alışveriş yapamıyorum çünkü 'bankanın belirlediği' " günlük internet alışverişi limiti" en fazla 10 bin lira. On bin lira üzerine artış yapılamıyor, bu fiyat sabit. Tutarı 10 bin liranın üzerinde ne alışveriş yapabiliyorum ne 10 binin üzerindeki bir ürünü satın alabiliyorum. Banka müşteri temsilcilerinin bana önerisi "kredi kartı kullanmam". Ben öğrenciyim çalışmıyorum gelirim olmadığı için kredi kartı başvurum reddediliyor. Banka kartımda yaklaşık 50 bin lira olduğu halde ben bu parayı kullanamıyorum böyle bir saçmalık olmamalı

17 Temmuz 2024 16:27 (Şikayetten 41 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

18 Temmuz 2024 17:51

Bu yazdığım metinin ertesi günü arandım ve online için olan günlük 10 bin lirayı 50 bin liraya arttırmak için talep oluşturuldu. Birkaç gün içinde haber gelecek. Hızlı geri dönüş için teşekkür ederim

07 Ağustos 2024 17:57

O kadar süredir bekliyorum hala bana bir dönüş yok. Gerçekten QNB'den beklediğim memnuniyeti sağlayamadılar

13 Ağustos 2024 00:02

Ece sonuçtan memnun

08 Mayıs 2024 09:29
Fırat sonuçtan hiç memnun değil

05 Şubat 2024 03:02
QNB Finansbank Kart Bekleyen Tüketici
Merve sonuçtan hiç memnun değil

04 Mart 2024 16:15
QNB Finansbank Kredi Kartı Başvuru Sürecinde Yaşanan Aksaklıklar
QNB Finansbank Kredi Kartı Başvuru Sürecinde Yaşanan Aksaklıklar
Anılcan sonuçtan çok memnun

03 Ağustos 2023 14:51
"İlgi ve arama adına teşekkür ederim."
Mazhar sonuçtan hiç memnun değil

13 Aralık 2023 11:53

QNB Türkiye Kategorileri