Edanur sonuçtan hiç memnun değil

12 Ekim 2023 12:31

QNB Finansbank'a 10.10.2023 Salı günü internet bankacılığından müşteri hizmetlerine bağlanarak toplam borcumu öğrenmek istedim. Kredi kartı limitim 43.900 TL kullanılabilir limitimde 8 TL idi. Bana kart borcumun Fix kartımın 87190,63 TL olduğunu söylediler. Ben de bu nasıl mümkün olur. Kartın zaten limiti 43.900 dediğimde Enpara kredi kartınıza 42520,89 TL fazla para yatırmışsınız dediler. Hepsinin ekran görüntüsü elimde akabinde hemen Enpara'ya yazdım ve tutarı Fix karta gün içerisinde yatıracaklarını söylediler. Keza yatırdılar da. İşlem provizyonda bekledi bende Finans çağrı merkezini aradım telesekreter alacak bakiye transferi için beni yönlendirdi ve 38 bin küsur TL parayı diğer kullanmadığım GO karta yükledi. Sabah uyandım hala kullanılabilir limitim 8 TL üzerine bankayı aradım bana yok işte en parayı da kullandığınız için ki kullanma yok keza kullansam limit ortak işte borcunuzdan düşmüş kardeşim diyorum borcum 44 küsur limitim 43.900 nereden hani borç düşmesi nerede benim fazla ödediğim 42520,99 TL cevap yok GO kart için transfer oluşturuldu sabah Fix karta artı bakiye aktarılsın geri karta diye açıkça işlemde -38.410 bakiye transferi diyor yok hala borçta aynı limitte aynı resmen 42520 TL karta ödeme yapmamak için her yolu deniyorlar bana açıkça benim sizin de müşteri hizmetlerinizin bana beyan ettiği fazla para yatırmışsınız E** Hanım dediği bu fazla param 42520 TL nerede? Hangi işlem için kullanılıyor? Neden hesabıma aktarılmadı? Hangi bankayla çalıştıysam artı bakiyem varsa hesabıma yatırdılar artı bakiye bana ait ve para ortada yok. İvedilikle bu sorunun çözülmesini istiyorum.

15 Ekim 2023 09:50

Bana dedinizki Edanur Hanım kartınızın 87 bin tl borcu var 43 bin limiti olan kartın 87 bin tl borcu var dediniz akabinde en parada 42520 TL artı bakiyeniz var dediniz yine sizin danışmanlarınız Fix dışında GO kartta 38410 TL artı bakiye var dedi önce 38410 TL Fix kartta aktarılsın diye talimat verildi 12.10.2023 te te aktardık eda hanım dediniz sonra en paraya artı bakiyeyi hesaba atın dedim yine Fix karta 42520 TL bakiye transferi 13.10.2023 te aktarıldı şimdi sizin deyiminizle borcum 87 bin ise bu iki bakiye ektreyede yansımış düşmüş diye sadece 42500 TL düşmüş 38 bin düşmememiş hala borcum 44 bin ikisi de düşmüş olsaydı 80.930 TL bir düşme olması gerekir ve benim borcum 7 bin tl kalırdı en paradan gelen artı bakiye kredi kartına aktarıldı Okey peki GO karttan aktarılan 38410 TL nerede?

Ek
Ek
12 Ekim 2023 12:32 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

Edanur
Edanur
14 Ekim 2023 14:34

Alonedark.
Alonedark.
Şikayeti Çözüldü

Sorununuz düzeldi mi bende artı bakiyem var ama hesabıma aktarilmiyo

Çetin sonuçtan hiç memnun değil

03 Kasım 2024 11:56

16 Ekim 2023 13:31
Seda sonuçtan hiç memnun değil

05 Kasım 2024 15:14
QNB Türkiye Ek Hesap Limitindeki Ani Artışa İtiraz!
QNB Türkiye Ek Hesap Limitindeki Ani Artışa İtiraz!

QNB Türkiye Kategorileri