Rabia sonuçtan hiç memnun değil

ParaPuan Kullanımında Yaşanan Sorun Ve Müşteri Hizmetlerine Ulaşamama

28 Kasım 2024 19:11

QNB Finansbank belli alışverişlerde kartıma 500 ParaPuan yükledi. Fakat kampanyadan kazandığım para puanların süresi 1 ay kadar. İnternet sitelerinde geçerli demesine rağmen hiçbir ödeme alanında ParaPuan seçeneği çıkmıyor, birkaç sitede denedim. Bankayı arıyorum müşteri hizmetlerine bağlanmak ne mümkün! Madem bu puanları kullandırmayacaksınız neden milleti yanıltıyorsunuz? Acil çözüm bekliyorum. Alışveriş yapmadığım, kullanmadığım bir kartı sürekli mesaj geliyor. Bir kez alışveriş yapayım diye kullandım ParaPuan yüklendi sonuç ne peki; kullanamıyoruz!?

28 Kasım 2024 19:14 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB

Rabia
Rabia
02 Aralık 2024 09:29

İletişime geçilmedi

Gül
Gül

Para puanı kullananadıkları konusunda çok şikayet var, bende yeni Fix kart aldım kulanım kullanmamakta tereddüt ediyorum. Çünkü para puanlarını kullanamadıkları bildiriliyor

Aydın
Aydın

Aynı şekilde bende mağdurum. QNB Finansbank kredi kartımın 6 ay açık kalma sözünü verdim ParaPuan aldım. Hiçbir yerde kullanamıyorum. Ne işime yarayacak acaba.

Bünyamin
22 Ocak 2025 12:13
Kullanılamayan ParaPuanlar Ve Çözüm Odaksız Hizmet
Kullanılamayan ParaPuanlar Ve Çözüm Odaksız Hizmet
Yıldız sonuçtan hiç memnun değil

06 Ocak 2024 19:56

QNB Türkiye Kategorileri