Elcin sonuçtan hiç memnun değil

Pronto Tour -büyük İspanya Turu

05 Temmuz 2024 11:16

2024 Nisan ayında Prontotour'dan 2 kişilik büyük İspanya turu satın aldık. İzinlerimiz gereği Temmuz ayında turu yapmak istediğimizi söylememize rağmen telefondaki arkadaşlar, Ağustosta vize almanın daha kolay olacağını, bizi başka bir İspanya turuna yönlendirerek vize almanın yüzde yüz garanti olduğunu söylediler. Bunun üzerine tatil planımızı buna göre düzenleyerek Ağustos ayında yapılacak turu satın aldık. Ücretin bir kısmını Nisan ayında geri kalan kısmını Haziran'da ödedik. Pronto turun ortak çalıştıkları Vizehane yetkililerinin tarafımızla iletişime geçmesini bekledik. Bu süreçte bir çok defa Mayıs- Haziran aylarında aracı vize kurumunu arayıp vize randevusuyla ilgili durumu sorduğumda; merak etmeyin vize randevunuz oluşturulacak, vizeniz çıkacak, Temmuz ayında sizi arayacağız hiçbir sorun yok diyerek her seferinde bu şekilde beni yanıtladılar. Geçen gün Prontotour'dan bir yetkili arayarak vize işleminin halledilemediğini bu nedenle tura katılamayacağımızı söyledi. Prontotour müşteriye turu satarken, vize de herhangi bir sorun olmayacak diyerek Temmuz planını Ağustosa çekip sizi ikna ediyor. Biri sizi arayıp, vize yok paranızı iade ediyorum ne var ki bunda rahatlığında sizinle pervasızca konuşuyor. Madem sürüncemede/ belirsiz/riskli bir durum söz konusu/konusuydu bunu daha önce bildirin ki müşteri ona göre başka bir rota/ plan oluşturabilsin yapabilsin. Ayrıca şu zamanda vize çıkabilen/ sorun yaşamayan tur şirketlerinin ve kişilerin olduğunu da çevremizden görüp duyuyoruz zaten. Üstelik 3 gündür para iadesiyle ilgili olarak kendilerini aramama rağmen telefona çıkmıyorlar. Muhatap bile almıyorlar. Profesyonel sandığımız, yurt dışı turlarda ülkenin kurumsal olarak tanımlayabileceğimiz bu şirketin yarattığı mağduriyeti bir an önce giderilmesini bekliyoruz.

02 Ağustos 2024 10:59 (Şikayetten 27 gün sonra)

Değerli Misafirimiz, Şikayet ve önerileriniz ile ilgili taleplerinizi Müşteri temsilciniz veya Misafir ilişkileri departmanımız ile görüşebilirsiniz. Saygılarımızla Prontotour

Nurullah
09 Ağustos 2023 14:59

Tuğçe
25 Eylül 2024 22:14
Pronto Tour İlgisizliği
Pronto Tour İlgisizliği

Pronto Tour’un Vize Sürecindeki İlgisizliği Ve İletişim Eksikliği Mağduriyet Yarattı

11 Haziran 2025 15:59
pronto-tourun-vize-surecindeki-ilgisizligi-ve-iletisim-eksikligi-magduriyet-yaratti-4.jpg
pronto-tourun-vize-surecindeki-ilgisizligi-ve-iletisim-eksikligi-magduriyet-yaratti-3.jpg
pronto-tourun-vize-surecindeki-ilgisizligi-ve-iletisim-eksikligi-magduriyet-yaratti-2.jpg
pronto-tourun-vize-surecindeki-ilgisizligi-ve-iletisim-eksikligi-magduriyet-yaratti-1.jpg

18 Nisan 2024 03:21