20 Eylül 2024 17:14

Profilo marka pişmanlıktır! Tüketici Hakları'na başvurdum sonucun çözülmesini bekliyorum. Para iadesi falan da istemiyorum sadece mağduriyetimin bir an önce çözülmesi için çabalıyorum haklıyım çünkü. Son çıkan çamaşır makinesi aldım daha 7 ay oldu. Çok pişmanım bu markayı tercih ettiğim için. Aldığım tarihten birkaç ay sonra makine bazı kıyafetlerimde ara ara yağ lekesi bırakmaya başladı. Aynı leke sorununu yaşayan birçok müşteri varmış meğer çok haklısınız çünkü bu makinede oluşan ve asla çıkmayan bir leke. Bende hemen yardımcı olacaklarını düşündüğüm için ki (çok yanılmışım) servisi aradım geldiler. Kıyafetleri kendi gözleriyle görüp resimlerini çektiler makinenin suyuna baktılar bir leğene koyup makine suyunun yağlı olduğunu da gördüler ardından bir temizleyici yolladılar. Temizleyiciden birkaç ay sonra aynı leke sorunu tekrar başladı ve servisi yine aradım. Bu süreçte beni bayağı oyaladılar. Tekrar geldiler kendi getirdikleri kıyafet testi yaptılar. Kıyafetler temiz çıktı tekrar atalım dedim gerek yok dediler. Tekrar istememin sebebi makine bunu arada yapıyor. Biz size haber vereceğiz deyip aramadılar. Ardından ben kıyafetleri denedim ve sonuç tabii ki yine aynıydı. Bütün kıyafetlerimin çöp olmasına mı yanıyım her gün komşunun makinesine çamaşır götürdüğüme, konu komşuya sepetle çamaşır taşımaktan utanıp elde yıkamaktan yorulduğuma mı yanayım bilemedim. Günler geçtikten sonra ben aradım ve kaba bir üslupla fabrikanın hatayı kabul etmediğini söylediler. Sorun benim kıyafetlerimde, etiketlerinde ya da deterjanım da olabilirmiş. Yıllardır kullandığım deterjanı ve çöp durumuna gelen kıyafetlerimi suçladılar. Çoğunu atmak zorunda kaldım. Bir kısmını da kanıt olarak saklıyorum çünkü asla hatalarını kabul etmiyorlar ve sizi geçiştiriyorlar. Ben aylardır daha taksitini ödediğim garantisi devam eden ürünümü kullanamıyorum. Acaba tekrar leke Yapacak mı korkusuyla. Nerede kaldı müşteri memnuniyeti soruyorum. Gerekirse yıllarca süren dava sürecine de gireceğim bu süreç beni maddi ve manevi çok yıprattı çünkü. Alırken tekrar düşünmenizi isterim!

21 Eylül 2024 18:42

Kıyafetlerimi kullanılmaz hale getiren leke sorunu. Bana inanılmıyor giysilerin öncesi ve sonrasını çektim. Bu arada hata benden kaynaklıysa ücret talep edecekmiş servis ki hala garantisi devam ediyor. Suçlu hep müşteri oluyor fabrika hatayı kabul etmiyor.

21 Eylül 2024 18:02

Video Complaint

20 Eylül 2024 17:17 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Medya

Evet aynı olay bu markada yengemin makinesinde de yaşanmıştı. Çok değişik bir leke.

Profilo'dan Ve Müşteri Temsilcilerinden Şikayetçiyim

Ozlem
28 Nisan 2024 16:32
Burla sonuçtan hiç memnun değil

Burla
26 Nisan 2024 11:21
Profilo Çamaşır Makinesinden Gelen Gri Yağ Lekeleri
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Emre
03 Ekim 2024 11:13