Emre sonuçtan çok memnun

Profilo Kurutma Makinesi Bakım Hizmeti Şikayeti

29 Nisan 2024 10:25
Emre'nin Teşekkür Mesajı
“Firma bakım hizmetini sağlayarak mağduriyetimi giderdi. Cihazın alım ve bakım sürecini gerçekleştiren servis elemanları ve bakım hizmetinin yapılmasını sağlayan ilgililere teşekkürler.”

Profilo kurutma makinesi kurulumda bakım sözleşmesi yapıp, cihazın bakım için zamanı geldiğinde alınacağını, bakım yapıldıktan sonra tarafıma tekrar teslim edileceğini bildirdi. Ancak 1 yıllık süre dolmasına rağmen herhangi bir iletişim sağlanmadı. Profilo çağrı merkezini aradığımda cihazın bakım sözleşmesinin 1 ay önce dolduğu ve bakım yapılmayacağı ifade edildi. Madem randevu almamız gerekiyor neden Servis görevliniz yanlış bilgilendirme yapıyor. Almadığım bir hizmetin ücretini bakım yapmadan 1 yıl önce peşin alıp, herhangi bir hizmet vermediniz. Ücret iadesi veya hakkım olan bakımın yapılmasını talep ediyorum. Yanlış bilgilendirme ile bakım hizmeti satılması ne kadar doğru.

29 Nisan 2024 10:54 (Şikayetten 28 dakika sonra)

29 Nisan 2024 11:55

İlgisiz ve müşteri deneyimi çok kötü bir firma. Bir daha asla tercih etmeyeceğim. Kimseye de önermiyorum.

29 Nisan 2024 12:10

Hangi çağda yaşıyoruz ki bakım süresi içinde hatırlatma maili, SMS i vb. Bir bilgilendirme yapılmıyor. Takip etmek sizin göreviniz diye bir de müşteriye akıl veriliyor. Çok yazık.

14 Mayıs 2024 13:22

Öncel sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Kurutma Makinesi Bakım Sözleşmesi Mağduriyeti

Öncel
17 Haziran 2025 16:16

Çetin
03 Haziran 2024 14:14
Profilo Kurutma Makinesi Hakkında
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Flex Bakım Sözleşmesiyle Verilen Hizmet Yerine Getirilmedi, Mağdur Edildik

Yunus