Profilo Çamaşır Mak Kapak Camı Patladı

Profilo Çamaşır Mak Kapak Camı Patladı
14 Ağustos 2023 16:37

Profilo marka çamaşır makinesi aldım gece yatmadan beyazları atıp çalıştırdım. Pamuklu 60 derecede içinde toplam 10 parça vardı. Sabah uyandığımda makinenin iç camı tuzla buz olmuştu. Cihaz kendini çalıştırıp programı bitirmişti. Kapalı açtığımda bütün camlar düştü ve kıyafetlerim cam parçalarıyla doluydu. Ürünü alalı henüz 1 yıl olmadı ve garantisi devam ediyor. Servis kapak değişimi yapabilir dedi ancak cihazın içine cam parçalarının kaçtığı kesin. Bu yüzden cihazın direkt olarak değiştirilmesini istiyorum.

14 Ağustos 2023 16:44 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Habil sonuçtan hiç memnun değil

Habil
23 Aralık 2025 09:00
Ömer sonuçtan çok memnun

Çamaşır Makinesindeki Sorunlara Çözüm Bulunamıyor

Ömer
04 Temmuz 2025 19:18
"Çok şükür başta bize attılar hatayı, ama şikayet var a yazınca bizden kaynaklanan hata birden ücretsiz düzeldi servisten tekrar geldiler bu sefer Profilo merkezden arandık arandılar sorun çözüldü"
Çamaşır Makinesindeki Sorunlara Çözüm Bulunamıyor
Profilo Kategorileri