Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Buzdolabı 6 Yılda Hurdaya Çıktı

Profilo Buzdolabı 6 Yılda Hurdaya Çıktı
21 Aralık 2024 01:29

Bu Profilo Buz dolabını 6 yıl önce aldım. Low frost ve yaklaşık 505litre civarında toplam hacmi. Birkaç gün önce bozuldu. Servis çağırdım. Geldiler. Motorunun bozulduğunu, gazının borulardaki muhtemel çatlaklardan dolayı tamamen bittiğini ve yeni buzdolabı almamın gerektiğini bu buzdolabını onarmanın mantıklı olmadığını söylediler. Yani sadece 6 yılda Profilo buzdolabımız çöp oldu. Bu dolaptan önce aynı yerde 16 yıl boyunca farklı bir yerli marka buzdolabı kullandık. Hiç bozulmadı. Küçük ve enerji tüketimi fazla olduğu için değiştirdik. Eski olanı ihtiyaç sahibine verilmek üzere bir hayır kurumuna verdik. Belki hala çalışıyordur. Bende eşimde çalışıyoruz. Çocuklar gün boyu okulda ya da dershanede. Yani buzdolabını sadece akşamları ve hafta sonları kullanıyoruz. Ve bu bizim tek dolabımızda değil. Sonradan ikinci bir buzdolabı daha aldık. Antalya'da yaşıyoruz. Bu arada bu Profilo buzdolabını kurmaya gelen arkadaş bu low frost olanların fazla özelliğinin olmadığı ama çok sağlam olduğunu söylemişti bize. Profilo buzdolabının sağlam olanı 6 yılda hurdaya çıkıyorsa gerisini düşünemiyorum. Profilo markası benim için bitmiştir.

23 Aralık 2024 15:35 (Şikayetten 2 gün sonra)

24 Aralık 2024 13:36

Aradılar. Çözüm yok. Benim bildiğimi bana söylemek için 550₺ para istediler.

Taha sonuçtan hiç memnun değil

19 Şubat 2025 16:28
Esma sonuçtan hiç memnun değil

01 Haziran 2024 13:35
Esma sonuçtan hiç memnun değil

17 Ekim 2024 01:03
Betül sonuçtan hiç memnun değil

Betül
27 Mart 2024 15:38
Yildiz sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Marka Buzdolabımın Yenilenme Sürecinin Uzun Olması

Yildiz