Serkan sonuçtan memnun

Profilo Buz D. Sesi

23 Ağustos 2024 18:32

Profilo buzdolabı aldık. XXL model BD2086WEXN modeli daha 15 gün olmadı ancak yarım saatten fazla süren bir zırlama sesi var, gece yatırmıyor ve kapıyı kapatsanız da ses devam ediyor. Soğutma sırasında sesi yok, genel olarak da olması normal bir sesi var ancak bu ses çok rahatsız edici. Servis de sesi normal kabul ediyor, üstelik arayıp dinlettik. Sorun nasıl çözülecek bilmiyorum. Videosu mevcut.

24 Ağustos 2024 10:38 (Şikayetten 16 saat sonra)

24 Ağustos 2024 11:38

Gece yatarken bile uyandıran ses devam ediyor. Ek servis kaydı oluşturdum bekliyorum

24 Ağustos 2024 17:03

Sorunu servis çözdü önemli bir şey değil dedi sorun umarım tekrardan olmaz

Bizim buradaki servis motordan diye bir işlem yapmıyor. Neresini sıktı acaba bende buradaki servise öyle söyleyeyim bilginiz varsa yoksa da bilgi için teşekkürler

Merhaba buzdolabı motoru ne acaba bende de aynı problem var. Aynı kompresörü mü kullandılar acaba resmi varsa paylaşırmısınız.

Serkan

Motor ne bilmiyorum ancak plastiği tam oturmamış gevşek kalmış sıktı sadece ve kesti sesi en son ayarda çalıştırdı gevşekken ses veriyordu sıktı ses kesildi bayağıdır ses yok memnunuz

Zülfiye sonucu yetersiz buldu

Yeni Alınan Buzdolabının Yüksek Sesi Ve Değişim Sorunu

Zülfiye
18 Temmuz 2025 15:58

Yeni Alınan Profilo Buzdolabında Sürekli Vınlama Sesi Ve Çözüm Eksikliği

Yaşar
26 Nisan 2025 20:18
Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Buzdolabında Sürekli Arıza Ve Gıda Kaybı Mağduriyeti

Orhan