Hatice sonuçtan çok memnun

13 Kasım 2023 10:11
Hatice'nin Teşekkür Mesajı
“Öncelikle markadan 6. Yılında 2. Kez aynı sorun ile karşılaştığım memnun değilim ama 2. Kez 7 yıl garantili olduğu için dolap kapaklarım ve çamaşır makinemin ön gövde değişimi sağlandı umarım aynı sorun ile karşılaşmam markadan soğusam da müşteri hizmetleri Didim yetkili servisine çok teşekkür ederim iyi ki 4yıl ek garanti yaptırmışım”

Yine aynı sorunla karşı karşıyayım; Profilo buzdolabım ve çamaşır makinem paslanmış durumda. Kullanılan malzemenin kalitesizliğinden mi kaynaklanıyor, anlayamıyorum. Profilo'yu tercih ederken, yıllarca Arçelik kullandıktan sonra, beyaz eşyalarımı yenilemek amacıyla biraz daha uygun fiyatına aldanarak ettim. Ne yazık ki, aldığım günden itibaren buzdolabımda paslanma problemi yaşadım ve ürün henüz bir yıllık bile değildi. Ürün değiştirilse de maalesef aynı sorun tekrar etti. Çamaşır makinem de aynı durumda.

13 Kasım 2023 10:49 (Şikayetten 38 dakika sonra)

21 Kasım 2023 23:00

İlyas
İlyas

Merhaba sorununuz çözüldü mu? Aynı sorun ben de de var da? Nasıl bir yol izmelemeliyiz

Reyhan
22 Kasım 2023 11:36
Profilo Çamaşır Makinesi Boya Kalkması
Profilo Çamaşır Makinesi Boya Kalkması
Reyhan sonuçtan hiç memnun değil

Reyhan
05 Kasım 2024 18:35
İsmail sonuçtan çok memnun

İsmail
03 Ekim 2025 23:13
"İki tane dairemin de bütün eşyaların Profilo bu çürümeden sonra biraz tereddütte kalmıştım ama sorunum giderildiği için memnun oldum ve bu maske kullanmaya devam edeceğim"
profilo-beyaz-esyalarda-erken-paslanma-ve-boya-kalkmasi-1.jpg
Profilo Kategorileri