18 Kasım 2023 01:42

Philips xc8049 dikey şarjlı süpürge aldım. Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Başlığındaki hareketli fırça dişlisi kırıldı. Garantiye girmiyormuş. 5 liralık ürüne servis dünya kadar para istiyor. Eminim kırılan parçayı değiştirsen kısa süre sonra yine kırılacak. Plastiği çok kalitesiz çünkü

21 Kasım 2023 11:52 (Şikayetten 3 gün sonra)

Sayın B., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Ürünlerimizin motor aksamı dahil tüm parçaları garanti kapsamındadır ancak yedek parça, aksesuar ve sarf malzemeler kullanıma bağlı olarak hasarlandığında ücreti karşılığında tamir edilmesi ya da yenilenmesi gerekmektedir. Kırılma veya çatlamalar garanti kapsamı dışındadır. Bu duruma istinaden, ilgili parçanın değişimi için ücret karşılığında destek almanız gerektiğini belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Halil

Bende de aynı sorun oldu plastikten parça üretmişler çok pişmanım Philips aldığım için bir daha asla almam kimseye de al demem. Özellikle oraya basit bir plastik parçası koymuşlar ve kısa sürede kırılıyor. Yedek parça satarak kazanmaya çalışıyorlar ama bundan sonra yemezler

Yasin

Sac dolanmaları zamanla bıçak gibi kesiyor. Periyodik olarak fırçayla bu parça arasındaki parçayı çıkarıp bu parçaya dolanan sacların temizlenmesi bir daha kırılmaması açısından iyi olabilir.

Ümit

Aynı sorun benim süpürgemde de yaşandı. Nasıl bir kullanım bu rulmana etki edebilir ki. Kalitesiz ürün.

Tolga
01 Haziran 2024 14:30
PHILIPS Ev Aletleri Philips Cx 8049 Şarjlı Dikey Süpürge En Kötü Ürünü
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS Ev Aletleri Philips Xc8049 Dikey Süpürge Fırça Dönmüyor

Ahmet
11 Aralık 2023 12:32
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
26 Mart 2024 20:23