18 Kasım 2023 01:424.601

Philips xc8049 dikey şarjlı süpürge aldım. Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Başlığındaki hareketli fırça dişlisi kırıldı. Garantiye girmiyormuş. 5 liralık ürüne servis dünya kadar para istiyor. Eminim kırılan parçayı değiştirsen kısa süre sonra yine kırılacak. Plastiği çok kalitesiz çünkü

21 Kasım 2023 11:52 (Şikayetten 3 gün sonra)

Sayın B., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Ürünlerimizin motor aksamı dahil tüm parçaları garanti kapsamındadır ancak yedek parça, aksesuar ve sarf malzemeler kullanıma bağlı olarak hasarlandığında ücreti karşılığında tamir edilmesi ya da yenilenmesi gerekmektedir. Kırılma veya çatlamalar garanti kapsamı dışındadır. Bu duruma istinaden, ilgili parçanın değişimi için ücret karşılığında destek almanız gerektiğini belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

9 Şubat 2025 18:07

Bende de aynı sorun oldu plastikten parça üretmişler çok pişmanım Philips aldığım için bir daha asla almam kimseye de al demem. Özellikle oraya basit bir plastik parçası koymuşlar ve kısa sürede kırılıyor. Yedek parça satarak kazanmaya çalışıyorlar ama bundan sonra yemezler

8 Ocak 2025 13:30

Sac dolanmaları zamanla bıçak gibi kesiyor. Periyodik olarak fırçayla bu parça arasındaki parçayı çıkarıp bu parçaya dolanan sacların temizlenmesi bir daha kırılmaması açısından iyi olabilir.

3 Aralık 2024 23:40

Aynı sorun benim süpürgemde de yaşandı. Nasıl bir kullanım bu rulmana etki edebilir ki. Kalitesiz ürün.

1 Haziran 2024 14:30861

Philips XC8049 modeli dikey şarjlı süpürge aldım. Malzeme kalitesi çok kötü, her gün bir yeri kırılıyor ya da çekmiyor. ...

1 Yorum

26 Mart 2024 20:231.966

Philips Xc8049/01 Şarjlı Dikey Süpürge aldık çokta memnunuz ama 6 ay kadar olmadan borudaki plastik parça kırıldı. Servi...

1 Yorum

Tümünü Gör
Philips Dikey Süpürge Kırılması

Philips DikeySüpürge Kırılması

Emre
Philips Kuru Süpürge Başlık Sorunu

Philips KuruSüpürge Başlık Sorunu

Şeyda
Philips 7000 Serisi Süpürge Şikayeti!

Philips 7000Serisi Süpürge Şikayeti!

Hatice
Philips Dik Süpürge Hüsranı!

Philips DikSüpürge Hüsranı!

Filiz
Philips Süpürge 4 Ayda Ürün Kırıldı

Philips Süpürge 4Ayda Ürün Kırıldı

Hüda
Philips Kilitli Kalan Ve Çatlayan Teleskopik Boru!

Philips KilitliKalan Ve Çatlayan Teleskopik Boru!

Hasan

Öne ÇıkanKonular