Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS Ev Aletleri Philips Xc8049 Dikey Süpürge Fırça Dönmüyor

11 Aralık 2023 12:32

Philips xc8049 dikey süpürgeyi alalı 1 yıl olmadı. Önce, boruları bağlayan klips kırıldı ve bu durum iki defa meydana geldi. Servis, bunun garanti kapsamı dışında olduğunu belirtti. Ücretini ödeyerek tamir ettirdim. Süpürgeyi oldukça dikkatli kullanmama rağmen, daha sonra fırçayı çeviren plastik pim kırıldı. Servis yine garanti dışı olduğunu söyledi ve tamir için yine ücret ödemek durumunda kaldım. Aradan 3-4 ay geçtikten sonra bu sefer pim dönmüyor. Servis, yine garanti dışı olduğunu ifade ederek para talep etti. Artık bu durumdan usandım ve süpürgeyi atmayı düşünüyorum. Philips markasından aldığım bu ürünle yaşadığım tecrübelerimden ötürü, marka hakkında olumsuz bir izlenim edindim.

20 Aralık 2023 14:17 (Şikayetten 9 gün sonra)

Sayın O., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Ürünlerimizin motor aksamı dahil tüm parçaları garanti kapsamındadır ancak yedek parça, aksesuar ve sarf malzemeler kullanıma bağlı olarak hasarlandığında ücreti karşılığında tamir edilmesi ya da yenilenmesi gerekmektedir. Kırılma veya çatlamalar garanti kapsamı dışındadır. Bu duruma istinaden, ilgili parçanın değişimi için ücret karşılığında destek almanız gerektiğini belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Onur sonucu yetersiz buldu

29 Nisan 2024 16:02

06 Ocak 08:50
Talha sonuçtan hiç memnun değil

30 Mart 2024 01:17
Seher sonuçtan hiç memnun değil

27 Kasım 2024 00:22
PHILIPS Ev Aletleri Kategorileri