Safa
22 Mayıs 2024 17:21

Penti'nin kalitesiz çoraplarını sorguluyorum. Bir çorap nasıl tek kullanımlık olabilir? Günümüzde bu kadar kalitesiz ve kolay yırtılabilen bir ürün üretmeyi bir başarı olarak algılayan bir üretim stratejisi izliyorlar anladığım kadarıyla. Ama benim parama yazık. Görüntüdeki çoraplar 2 gün arayla alınmış puantiyeli olanlar ve ten rengi çoraplar. Allah'ım, gün sonunda eve geldiğimde parmaklarımın çorabın içinden çıktığını görmek çok üzücü. Kullanımdan kaynaklandığını düşünebilirsiniz, ancak ben çorabı giyip tüm gün ayakkabının içinde ne yapmış olabilirim ki? Tuvaleti kullanmaktan çekinir oldum, çorap kaçar diye endişeleniyorum. 'Neden alıyorsun, memnun değilsen?' denilirse, yaygın mağaza ağı sebebiyle aldığımı söyleyebilirim. Başka bir marka bulabilsem, ondan almayı çok isterim.

22 Mayıs 2024 17:24 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmış olup gerekli incelemeler yapılarak, size en kısa sürede bilgi verilecektir. Saygılarımızla Penti Müşteri Deneyimi Ekibi

22 Mayıs 2024 17:26

Değerli Müşterimiz, Talebiniz ile ilgili tarafınıza arama yapılarak gerekli aksiyonlar alınmıştır. Saygılarımızla Penti Müşteri Deneyimi Ekibi

Kezban
30 Ekim 2024 19:52

Ezgi
05 Mart 2024 00:00

Buşra
15 Şubat 2025 07:25
Senay sonuçtan hiç memnun değil

Senay
20 Mayıs 2024 18:11