Fulden sonuçtan hiç memnun değil

Uçuşta Güvenlik Zaafiyeti: Turistlerin Saldırısı Ve İhmal

Uçuşta Güvenlik Zaafiyeti: Turistlerin Saldırısı Ve İhmal
01 Kasım 2024 11:29

Merhabalar, öncelikle şunu belirtmeliyim. Yanımda oturan Alman ve Rus turist, hiçbir alakamız olmamasına rağmen, Türk bir vatandaşa durduk yere yumruk attı. Akabinde, koridor tarafında oturduğum için, kendisi de cam kenarında oturduğu için beni ezerek arkadaşının yanına gitmeye çalıştı ve kavgaya dahil oldu. Arada yumrukla, tekmeyle darbeler bana geldi. Videoda var, yüzümde şu an gözümün altında morluk var. Hiçbir polis ifademi almadı bununla ilgili ve ben olayın farkında değildim. Arbededen ötürü ertesi gün gözümde morluk olduğunu fark ettim ve hala ağrım devam ediyor. Benim retinam yırtık, kalıtsal olarak gözüme aldığım darbeyle görme kaybımın olma ihtimali çok yüksek. Host ve hostesler, hiçbir şekilde bu alkol içen yolculara müdahale etmedi. Zaten olay geliyorum diyordu, buna rağmen hiçbir şekilde önlem almadılar ve arada ben, bir Türk yolcu yumruk darbesi aldı. Benim gibi Pegasus Hava Yolları'ndan şikayetçiyim. Dava açacağımdan emin olabilirler. Orada yüzüme gelecek tekme benim burnumu kırabilirdi de beni kör edebilirdi. Ciddi mağdurum. Video izlerseniz ne demek istediğimi gayet iyi anlayabilirsiniz. Başkası tarafından çekilen video da her şey ortada.

11 Nisan 15:20

Kişilerden şikayetçi olundu ve dava açıldı mahkeme süreci başladı ayrıca Pegasus'tan ve Çukurova havalimanından da davacı olacağım çünkü asla bir dönüş yapmadılar

Selin sonuçtan hiç memnun değil

Selin
20 Nisan 2025 17:58

23 Temmuz 2024 21:28
Pegasus Bize Hakaret Etti

31 Ekim 2024 01:40
Bilge sonuçtan hiç memnun değil

Bilge
08 Aralık 2024 11:19