Pegasus Uçuşumuza Az Bir Süre Kala Gece Bosna'ya Olan Uçuşumuz İptal Oluyor

Pegasus Uçuşumuza Az Bir Süre Kala Gece Bosna'ya Olan Uçuşumuz İptal Oluyor
10 Haziran 2024 08:05

Uçuşumuza az bir süre kala gece Bosna'ya olan uçuşumuzun iptali üzerine Türkçe mesaj alıyoruz. O an büyük bir yıkıma uğradık. Uber taksi ayarladık ve ciddi miktarda euro ücreti ödedik. Biletimizin iptal olduğunu söylememize rağmen ücret iadesi yapmadıklarını üstüne de ücret alacaklarını söylediler. Pegasus bizi maddi manevi çok büyük zarara uğrattınız. Saray Bosna'da kalacak yerimizi ayarladık ücretini de ödedik.
Ve neden biletimizin iptali mesajı detay verilmeden Türkçe mesaj gelirken. Olumsuz hava koşulları nedeniyle yarına ertelenmiştir mesajı maile hem de İngilizce şekilde geliyor?
Ben direkt telefonuma gelen mesajı gördüm çok büyük yıkıma uğradım. Ciddi şekilde maddi zarara uğradık. Bunun hesabını nasıl vereceksiniz?

10 Haziran 2024 07:53

Ve telefonuma gelen mesajda olumsuz hava koşullarından yahut biletin ertelenmesinden bahsetmediği için bugüne başka bir firmadan hemen bilet satın aldık. Ancak maillerime girdiğimde İngilizce bir şekilde biletin ertelendiğini görüyorum benim anlamadığım asıl önemli olan mesaj Türkçe bir şekilde neden SMS olarak gelmiyor da sadece biletiniz iptal olmuştur mesajı geliyor? Hem Uber'e ciddi ücret ödedik hem de başka bir firmadan bilet aldık henüz onaylanmadı ama onaylanır ve iptal edersek ücret ödemesi yapılacak mı? Onca valizi indirdik Uber'e taşıdık havaalanına gittik zahmet çektik üstüne tomar tomar Uber'e ücret ödedik şimdi biz ne yapacağız?

Pegasus Uçuş İptali Ve Eksik Tazminat Ödemesiyle Mağduriyet

18 Temmuz 2025 14:45
Hülya sonuçtan hiç memnun değil

Hülya
26 Mayıs 2025 13:39
Seher sonuçtan hiç memnun değil

Seher
07 Nisan 2025 14:55

Pegasus Tarafından Ayarlanan Konaklama Ve Transfer Ücretim Ödenmedi

24 Temmuz 2025 11:44
pegasus-tarafindan-ayarlanan-konaklama-ve-transfer-ucretim-odenmedi-5.jpg
pegasus-tarafindan-ayarlanan-konaklama-ve-transfer-ucretim-odenmedi-3.jpg
pegasus-tarafindan-ayarlanan-konaklama-ve-transfer-ucretim-odenmedi-1.jpg
Sena sonuçtan hiç memnun değil

30 Mart 2025 00:48

Pegasus Kategorileri