23.752Şikayet

• Videolu
  • Fotoğraflı

Papara Black Kart Sözleşmeli Olmuyor

9 saat önce

Papara Black kartım var ama hesabım onaylı değil diyor neden böyle oluyor anlamadım kartım var ama sözleşmeli hesaba geçmelisiniz diyor ve geçen gün ATM den para yatırdım ama şimdi yatıramıyorum. Çünkü sözleşmeli hesap değil diyor ama benim kartım var.

Papara Sözleşmeli Hesaba Geçmiyorum

15 saat önce

Önce Black Kart siparişi vermiştim ve bugün kartım geldi. Aktive ettim fakat sözleşmeli hesaba geçemiyorum. Hesabım onaylı hesap olarak gözüküyor. Hiçbir şekilde ATM'den para çekip yatıramıyorum veya birine gönderemiyorum. Neden sözleşmeli hesaba geçmedi sebebini anlayamadım. Hesabımı açtığımda kiml...

Papara Hesabım Sözleşmeli Hesaba Geçmedi!

20 saat önce

"Teşekkürler sorunum hemen çözüldü çok sevindim"

2 hafta önce Black Kart siparişi vermiştim ve bugün kartım geldi. Aktive ettim fakat sözleşmeli hesaba geçemiyorum. Hesabım onaylı hesap olarak gözükü...

Papara Hesabım Sözleşmeli Hesaba Geçiş Yapmadı

2 gün önce

Merhaba Papara Black kartımı dün teslim aldım ama hesabım sözleşmeli hesaba geçiş yapmadı başka bir yere para gönderemiyorum sözleşmeli hesaba geçiş yapmak istiyorum bununla ilgili e mail adresinize talebimi ilettim ama henüz geri dönüş almadım. İlgilenirseniz sevinirim

Papara Yeni Kart Çıkaracak İken Hata Alıyorum

3 gün önce

Papara'dan yeni kredi kartı çıkaracak iken Papara'dan bir sorun oluştu diye bildirim aldım Gmail yolu ile ulaşmaya çalıştım ama cevap gelmedi zaten ücretsiz Black kart alacağım bana ulaşırlar ve sorunu hızlı bir şekilde çözmelerini umut ediyorum. Teşekkür ederim. Papara destek ekibi

3 gün önce

Saat 23:59 da sanırım Black cardım adrese teslim edilmiş görünüyor. Kartım nerede diye sorguladığımda n*** u***** diye birine gitmiş kart. Alıcı bu gözüküyor. Neler oluyor? İsmim de doğru. Kartım bana da gelmedi. Adresim de doğru. Saçmaladılar biraz?

Papara Kart Teslimat Gecikmesi!

3 gün önce

Ayın 13'ünde Papara üzerinden Black card sipariş ettim Anadolu net adında bir firma ile gönderildi. 10 gün geçti. Aradan ancak kart hala ortada yok ne takip kodu ne de adam akıllı bir bilgi verilmemiş kartımın en kısa sürede elime ulaşmasını talep ediyorum.

Papara Black Card Teslim Edilmedi!

4 gün önce

Papara kartım teslim edilmedi! 2 ay önce 21.07.2023 tarihinde başvurduğum Papara Black Card 2 aydır elime ulaşmadı. Bunu kargo şirketine söyledim lakin hala geri dönüş sağlanıp kartım teslim edilmedi 2 aydır bekliyorum. Kartım hala ortada yok anlamış değilim. Kart elimde olmadığı için iptal vs. Herh...

Papara Black Card Başkasına Gitmiş

4 gün önce

Saat 14:29 da sanırım Black cardım adrese teslim edilmiş görünüyor. Kartım nerede diye sorguladığımda t**** e**** diye birine gitmiş kart. Alıcı bu gözüküyor. Neler oluyor? İsmim de doğru. Kartım bana da gelmedi. Adresim de doğru. Saçmaladılar biraz?

Papara Hesap Sözleşmeli Olmuyor

4 gün önce

Papara hesabımı sözleşmeli hesaba geçirmek için Papara Black Card istedim. Kart 1 günde geldi ama kartımı hesabıma tanımlayınca hesabım sözleşmeli olmadı. Sebebi ne olabilir? Hesabımı lütfen sözleşmeli yapın. Hesabım şu anda onaylı hesap. İyi günler.

Papara Kart Çipim Okunmuyor

4 gün önce

Bende iki tane Papara kartı var birisi Black kart diğeri grey kart ATM'ye gittiğimde iki kartımın da çipini okumuyordu sonrasında Black kartımın çipini üfleyip sildikten sonra okudu ama grey kartıma da aynı işlemi yaptım onun çipini okumadı. Lütfen Yardım Edin

Papara Para Atma Sorunu

4 gün önce

Aylar Önce Papara Black Kart Sipariş Ettim Ve bu hatayı aldım Destek hattını aradığımda Veliniz Black Kart Sipariş vermesi lazım dediler Ve Kart Bugün elime ulaştı. Aktif etmeye Çalıştığımda aynı Hata? Yardim Papara Birine Para Göndermiyorum ya da İsteyemiyorum Ne ibana Para atamıyorum ya da isteyeb...

Papara Para Atma Sorunu

Papara Black Karta Ulaşamıyorum

6 gün önce

Papara Black kart elime ulaşmadı. Gönderiniz Çankırı ilindedir diyor. Ama 2 aydır mevcut adrese teslim edilmedi. Müşteri hizmetleri ile görüşüyorum ama nafile. Bir sonuç alamadım. Lütfen yardımcı olun. Umarım en kısa zamanda ulaşırım Papara Black kart.

1 hafta önce

Papara uygulamasından Black card sipariş ettim 9 Eylül'de teslim edilecekti ve hala elimde değil. Hangi kargoda olduğunu da öğrenemiyorum. Bu konuda lütfen benimle iletişime geçilsin ya da dava açacağım. Ve böyle vasat bir kargoda olması da saçma. Alt tarafı 1 tane kart getirilecek.

Papara Black Kart Bana Ulaşmadı

1 hafta önce

Merhaba, 28 Ağustos 2023'te Papara Kart siparişi vermiştim. 4 Eylül'de bana teslim edilmesi gerekirken teslim edilmedi. Sanırım çalıştıkları kargo şirketi ile alakalı. Daha önce ablam aldığında hiçbir sorunla karşılaşmamıştık. Sorunun çözülmesini ve kartımın bana gönderilmesini talep ediyorum.

Papara Ödeme Sorunu Yaşıyorum

1 hafta önce

Papara Black kart ile Google Play ®'den oyundan bir şey satın almak istiyorum ama sürekli ödeme reddedildi hastasıyla karşılaşıyorum. Çözümü nedir bilen bilgilendirebilir misiniz? Teknik sorun mudur yoksa kartta bir sorun mu var anlamadım. Yardımcı olur musunuz? Lütfen Papara yardımcı olursa sevinir...

Papara Hesabım Sözleşmeli Hesap Olmadı

1 hafta önce

Papara Black kart istedim. Geldi ve kartı aktive ettim ama hesap hala sözleşmeli hesap olmadı hesabımın sözleşmeli hesap olmasını istiyorum. Lütfen yardımcı olun buralar dolsun diye.

Papara Blackcard Temassızlık Çalışmıyor

1 hafta önce

Black kartımın temassız özelliği var ama işlem yapamıyorum. Marketlerde sürekli sıkıntı çekiyorum lütfen bu konuyla ilgili bir şey yaparsınız sevinirim sürekli kartı takıp işlem yapmamı isteniyor.

Papara Sözleşmeli Hesaba Geçemiyorum

1 hafta önce

Merhaba ben Papara Black kart sipariş ettim ve ben evde olmadığımdan komşum aldı 2 gün sonrasında kartımı komşumdan alarak aktive ettim ve sözleşmeli hesaba geçmesini beklerken geçmedi onaylı hesap durumunda kaldı ve borsa işlemlerimi yapamaz durumdayım. Lütfen acil yardım.

Papara Black Kart Google Play'de Ödeme Reddedildi Hatası

1 hafta önce

Papara Black kart ile Google Play'den oyun almak istiyorum ama sürekli ödeme reddedildi hastasıyla karşılaşıyorum. Çözümü nedir bilen bilgilendirebilir misiniz? Teknik sorun mudur yoksa kartta bir sorun mu var anlamadım. Yardımcı olur musunuz? Lütfen Papara yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekk...

Marka Profili

Şikayetvar üye markasıdır Papara 7 yıldır Şikayetvar üye markasıdır.info