Muhammet sonuçtan çok memnun

15 Haziran 2024 15:26
Muhammet'in Teşekkür Mesajı
“Süreç uzadı ancak çözüm sağlandı. Müşteri hizmetlerine hiçbir şekilde ulaşamadım. Şikayetvar sayesinde çözüm sağlandı. Teşekkürler Şikayetvar”

Obilet üzerinden Pamukkale Turizm'den aldığım, saat 21.00'de kalkması gereken otobüs, 3 saat rötar yapmasına rağmen bileti iptal etmedi. Bana, Pamukkale ile görüşmem gerektiği söylendi. Görüştüğümde Pamukkale Turizm, 1 saat rötar şartının kendilerinde olmadığını ve Obilet ile görüşmem gerektiğini belirtti. Obilet'i tekrar aradığımda ise Pamukkale'nin ücret iadesi yapmadığı söylendi. Hizmet sözleşmesinde, 1 saat üzeri rötarda bilet iadesi yapıldığı yazıyordu. Ücret iadesini talep ediyorum.

15 Haziran 2024 19:21 (Şikayetten 3 saat sonra)

Merhaba, Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. 🙏 İletmiş olduğunuz deneyiminizi inceleyip, en kısa süre içerisinde tarafınıza dönüş yapıyor olacağız. Saygılarımızla, Obilet Müşteri Deneyimi Ekibi.

16 Haziran 2024 14:28

14 Haziran günü Obilet müşteri hizmetleri ile sonu 0218 ile biten telefonum ile 2 görüşmem oldu, görüşmelerin kayıt altına alındığı belirtilmişti. Görüşmeleri de inceleyebilirsiniz

19 Haziran 2024 11:32

En kısa sürede dönüş yapacağız denilmesine rağmen neredeyse 1 hafta geçti ve sadece incelememiz devam ediyor dönüşü gerçekleşti. Konuyu Hakem Heyeti'ne taşıyacağım, Obilet konuyla ilgilenmiyor

22 Haziran 2024 13:24

Merhaba, İletişim numaranız üzerinden sizleri birçok kez aradık ancak ulaşamadık. İletmiş olduğunuz deneyiminizle ilgili görüşmek için sizlere en kısa sürede tekrar ulaşmaya çalışacağız. Saygılarımızla, Obilet Müşteri Deneyimi Ekibi.

22 Haziran 2024 13:26

23 Haziran 2024 21:10

Ertuğrul
Ertuğrul

8.30 olan otobüsümüz Bursa'dan 9.30 a kadar rötar yapıyor biz bunu terminale gelip 8de öğreniyoruz ne bir bilgi ne bir arama haber verilmiyor gideceğimiz yer avşa adası rezervasyonumu yaptırmışım 11 de kalkacak olan gestaş avşa vapuruna yetişemiyorum bir sonraki vapur saat 17.00de eşim elimde 3 tane bavul 1.5 yaşındaki çocuğum Erdek'te şuan 5 saat boyunca ne yapacağız bu sıcaklıkta merak ediyorum kamil koç pişmanlıktır aradığım zaman dalga geçer gibi gülerek biletinizi iptal edebilirsiniz diyorlar

Melih sonuçtan memnun

Melih
25 Haziran 2025 12:07
otobus-rotari-sonrasi-bilgilendirme-ve-iade-magduriyeti-yasadim-2.jpg
otobus-rotari-sonrasi-bilgilendirme-ve-iade-magduriyeti-yasadim-1.jpg
Aynur sonuçtan çok memnun

Aynur
06 Ekim 2025 16:05
"Sorunum çözülmedi site kaynaklı hatadan dolayı bir sorun yaşadım müşteri temsilcisi elinden geleni yaptı teşekkürler."
Serkan sonuçtan çok memnun

Serkan
04 Haziran 2025 14:40
"İlginiz için çok teşekkür ederim."