Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Millenicom'da Statik IP Ücreti Sürprizi!

24 Aralık 2024 10:22

Şimdi size Millenicom ile ilgili bir olay anlatacağım. Bir hata sonucu Millenicom'a geçiş yaptım ve statik IP tanımlamak için müşteri hizmetleri ile görüştüm. IP tanımlandı ama ücretli olduğu söylenmedi. Aylar sonra her ay 69.90 TL yansıtıldığını fark edip şikayette bulundum. Onlarca defa şikayette bulunmama rağmen, şikayeti okuyan çalışanları dönüş yapıp diyor ki, 'Statik IP'niz tanımlı, sorun yok ki.' Diyorum ki, 'Arkadaşım, evet tanımlı ama ücretli olduğunu söylemediniz.' Tamam deyip kapatıyorlar. Tekrar arayıp diyorlar ki, 'Ücreti 69.90, sorun yok ki.' Yani sizin anlayacağınız, şikayetinizi anlama konusunda yetersiz ve vasıfsız bir firma. Bugün iptal ediyorum.

Ömer
Ömer

Bedava Peynir Fare Kapanında olur, aldığınız hizmeti takip edeceksiniz faturanızı inceleyeceksiniz. Bu hizmeti ücretsiz sunan hiçbir firma yok

Emrullah
Emrullah

Statik ip ücretsiz sunulan bir şey değil. Sizin bilginiz yokmuş ama bilginiz vardır diye ayrıca belirtmemişler demek ki. Şikayetlik bir durum yok bu konuda.

Fatih
Fatih

Bunun ücretli olduğunu herkes bilmek zorunda mı? Kurumsal bir firma müşteri nasılsa biliyordur ya da belki biliyordur diye tahmini hareket edemez. Bilgisini net olarak vermek zorunda. Bu bir yasal zorunluluktur. Varsayalım ki biliyorum ama sesimi çıkarmadım. Sonrada aradım ücret iadesi aldım. Bu firmanın eksikliği olur. Ya da benim uyanıklığım. Ücret iadesini de aldım bu arada.

18 Mart 2024 10:47

06 Ağustos 2024 11:07